€ 24,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

112 vragen over de zorgverzekeringswet

Henriëtte Horst • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Geeft antwoord op de meest voorkomende vragen rondom de zorgverzekeringswetVat de laatste wetenschappelijke inzichten samenMet veel praktische voorbeeldenIncludes supplementary material: sn.pub/extras

  Dit boek geeft antwoord op  de meest gestelde vragen rondom de zorgverzekeringswet in de huisartsenpraktijk. Het gaat in op de laatste ontwikkelingen in de wet- en regelgeving.De vragen over de zorgverzekering worden vaak in de huisartsenpraktijk gesteld. Ondanks de goede inburgering van de zorgverzekering in Nederland. Omdat de huisarts het eerste aanspreekpunt is voor vragen over gezondheid en ziekte. Vragen zoals:Welke zorg valt onder het basispakket?
  Wat gebeurt er als de nominale premie niet wordt betaald?
  Wat is de hoogte van het verplicht eigen risico?
  Valt huisartsenzorg of medisch specialistische zorg onder het verplicht eigen risico?Maar ook meer complexe vragen over geschillen en bevoegde instanties en de regeling voor gemoedsbezwaarden komen aan bod.Jaarlijks vinden er aanpassingen en verbeteringen plaats in de zorgverzekering. Denk daarbij aan de wijzigingen in het basispakket of indexering van eigen betalingen of het eigen risico.
  In 2015 is de stelselwijziging van de langdurige zorg ingevoerd. Dit heeft geleid tot pakketwijzigingen in de zorgverzekering. De nieuwe Wet langdurige zorg is ingevoerd alsmede de Jeugdwet en de Wet maatschappelijke ondersteuning.Ook wordt er uitgebreid stilgestaan bij de actuele ontwikkelingen in de huisartsenpraktijk. Zoals de intrede van de praktijkondersteuners somatiek en GGZ in de huisartsenpraktijk.
  Daarnaast wordt aandacht besteed aan de vergoedingenstructuur voor de huisarts die sinds 2015 grondig is herzien. Steeds meer asielzoekers of illegalen bezoeken de huisarts. Welke vergoedingen zijn dan van toepassing?112 Vragen over de Zorgverzekeringswet is een praktisch vraag- en antwoordboek voor de huisarts over de zorgverzekeringswet in de huisartsenpraktijk. 
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 168mm x 240mm
  Aantal pagina's : 125
  Uitgeverij : Bohn Stafleu van Loghum
  ISBN : 9789036813150
  Datum publicatie : 08-2016
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 24,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen