Niet leverbaar

×

€ 12,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

2 koning schaakt koningin

M. Hirst • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Gebaseerd op de succesvolle tv-serie over de eerste jaren aan het hof van de Engelse koning Henry VIII. Een onweerstaanbaar verhaal, over liefde, verlangen en politieke intrige.

  De onrust in Engeland neemt toe door de op handen zijnde Reformatie. Henry VIII - nog steeds verblindt door zijn liefde voor Anne Boleyn - weet haar eindelijk tot zijn vrouw en koningin van Engeland te maken. Alle sporen die terugvoeren naar zijn huwelijk met Katherine van Aragon worden uitgewist en het enige wat Henry's geluk nog in de weg staat is het uitblijven van een mannelijke troonopvolger.
  Als Anne het leven schenkt aan prinses Elizabeth, de toekomstige koningin van Engeland en Katherine van Aragon sterft, lopen de spanningen in het land door nieuwe regels en wetgevingen hoog op. Op verraad van de koning komen strenge straffen te staan en als het ongeduld van Henry bij het uitblijven van een zoon groeit, vreest Anne de consequenties. Niet alleen voor haar huwelijk, maar ook voor haar leven...

  Hij is jong, sexy en tiranniek. De vrouwen liggen aan zijn voeten... Henry VIII is de jonge koning van Groot-Brittanniƫ, de krachtigste natie ter wereld. Het land wordt verscheurd door godsdiensttwisten en oorlogen, maar Henry heeft alleen oog voor de vrouwen om hem heen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 155mm x 234mm
  Aantal pagina's : 278
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789061120780
  Datum publicatie : 01-1970
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 12,95

niet beschikbaar

niet beschikbaarNiet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen