Niet leverbaar

×

€ 285,14


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

2014

n.b • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Dit boekwerk behandelt alle fasen van boomaanleg en onderhoud in bebouwd gebied en is een unieke uitgave in de branche, mede tot stand gekomen door informatiebronnen uit de praktijk. Het unieke aan deze uitgave is de aandacht die besteed wordt aan kosteninformatie. Daarnaast is de bijbehorende technische informatie erg praktisch beschreven. Veel illustraties en foto's maken het boek boeiend, goed leesbaar en verduidelijken de teksten.
  Uit de praktijk is gebleken dat de behoefte aan meer inzicht in de kosten erg groot is. Deze informatie is daarom ook goed te gebruiken in calculaties/ramingen om een gedegen financieel plaatje neer te leggen. De uitgave is naast "groengenoten" mede zeer geschikt voor stedenbouwkundigen, bouwarchitecten, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen en facilitaire diensten die groen beheren.
  Jaarlijks worden de prijzen geactualiseerd en wordt de informatie uitgebreid met nieuwe gegevens uit de markt. De redactie houdt zich dan ook aanbevolen voor idee├źn en voorstellen over informatie waar de branche behoefte aan heeft.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 169mm x 240mm
  Aantal pagina's : Niet bekend
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789462450400
  Datum publicatie : 01-1970
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 285,14

niet beschikbaar

niet beschikbaarNiet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen