Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 12,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

2019

Stephanie Milton • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Voor het derde jaar op rij verschijnt het populaire jaarboek voor de Minecraft fan. Het officiële Minecraft Jaarboek 2019 is de must-have voor iedereen die alles wil weten over de ontwikkelingen binnen Minecraft van het afgelopen jaar en alles wat er gaat komen in 2019. Het boek staat vol overlevingsstrategieën voor avonturiers, epische avonturen van het Mojang-team, strips met de meest memorabele verhalen van jouw YouTube-helden en spannende uitdagingen van de Mojang-experts om uit te proberen in het spel.

  Voor het derde jaar op rij verschijnt het populaire jaarboek voor de Minecraft fan. Het officiële Minecraft Jaarboek 2019 is de must-have voor iedereen die alles wil weten over de ontwikkelingen binnen Minecraft van het afgelopen jaar en alles wat er gaat komen in 2019! Het boek staat vol overlevingsstrategieën voor avonturiers, epische avonturen van het Mojang-team, strips met de meest memorabele verhalen van jouw YouTubehelden en spannende uitdagingen van de Mojang-experts om uit te proberen in het spel.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 222mm x 294mm
  Aantal pagina's : Niet bekend
  Uitgeverij : MEIS & MAAS
  ISBN : 9789030503927
  Datum publicatie : 07-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 12,50


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Zondag voor 21.00 uur besteld, dinsdag in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen