Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 19,95


ePUB ebook

  € 7,99

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover 2021 Kamp Alpha
  2021 Kamp Alpha (ePUB)
 • Cover Wervelstof
  Wervelstof (ePUB)

2021 Kamp Alpha

de nieuwe wereld

Suzanna Esther • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Lisette Jaring, Arjen Verlinden en de zusjes Van Brederode delen een huisje in Kamp Alpha. Zowel Arjen als Daniëlle van Brederode gedragen zich vreemd. Wat is er mis met hen? Lisette neemt de zorg voor Maan van Brederode op zich.

  Sophie Duval vestigt zich als tandheelkundige. Warner Rosenboom werkt in zijn laboratorium aan de ontwikkeling van vaccins. Bloeit er iets op tussen die twee?

  Het voormalige vakantiepark wordt streng beveiligd. Orde, reinheid en regelmaat is de regel. Restricties en een avondklok garanderen de veiligheid van alle inwoners. Alle huisdieren leven gescheiden van hun eigenaars die om toerbeurt dierendienst draaien. Door de rigide leefregels ontstaat er frictie in het kamp. Dreigt er een opstand?

  Tegelijkertijd ontstaat er in de buitenwereld bij een groepje zwervers het verlangen naar meer welvaart en veiligheid.

  Twee tegengestelde dynamieken: waar de ene partij het kamp wil ontvluchten, snakt de andere naar het comfort dat Kamp Alpha biedt.

  Kamp Alpha, een psychologische thrillerserie, gaat over keuzevrijheid, tegengestelde en verstrengelde politieke belangen, secundaire winst, zelfbeschikking, loyaliteit, liefde, vriendschap, vrijheid en veiligheid.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 290
  Uitgeverij : Poseidon Uitgevers
  ISBN : 9789083127606
  Datum publicatie : 02-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8,5 uit 4 reviews)

  26-02-2021
  Waardig superspannend vervolg
  Het mysterieuze virus uit Kamp Alpha 2020: De Pest Meester, heeft Nederland nog steeds in zijn greep. Drie aan lager wal geraakte kompanen krijgen te horen over een nieuwe wereld, waar hen in voedsel en onderhoud zal worden voorzien. Zelfs het nestje gevonden puppy's zijn er welkom. Maar is die Nieuwe Wereld wel zo idyllisch? Bewoonster Li stelt er zich toch vragen bij. Waarom trekt haar vriend Arjen zich plots niets meer aan van zijn hond Karel, de reden waarom hij naar daar trok? Waarom lijkt hij zich niets meer te herinneren? Waarom krijgt de kleine Maan niet gewoon school, maar moet ze altijd in de plantenkassen werken? Waarom zijn Daniëlle en Arjen altijd zo kribbig zonder hun sapjes? Het boek leest als een trein. De onderhuidse spanning is haast tastbaar; iets waar Suzanna Esther een ware meester in is. Opnieuw schreeuwt het om een vervolg! Alhoewel... Als je weet dat dit geschreven werd voor de nieuwe corona-maatregelen, ben je toch een beetje bang voor wat er ons nu nog te wachten staat...


  Geplaatst door , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  26-02-2021
  Pakkend...
  Vroeger las ik altijd boeken van Stephen King en Clive Barker. Beide auteurs hebben voor mij een pakkende visualiserende manier van schrijven. Ik had inmiddels al twee boeken van Suzanna Esther gelezen waarin zij dezelfde pakkende visualiserende manier van schrijven heeft. Je ziet het hele verhaal als een film voor je en je hebt direct een indruk van hoe de diverse karakters in de boeken eruit zien. Haar schrijfstijl is makkelijk te lezen zonder ook maar ergens saai, eenvoudig, eentonig of moeilijk te worden. Haar boek nodigt ook uit om jezelf eens te onderrichten qua woordenkennis. Want er komen pareltjes van woorden voorbij die menigeen niet gebruikt maar op een mooie manier zijn opgenomen in haar schrijven.


  Geplaatst door , leeftijd 70+
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  26-02-2021
  Waardig vervolg van een spannende thriller
  Leest makkelijk en is spannend, goed vervolg van de pestmeester. De parallellen met het heden zijn treffend. De verschillende invalshoeken per persoon geven een divers beeld van de beleving. Wat ik wel een beetje mis, is een climax of is dit een opmaat naar deel 3?


  Geplaatst door , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  24-02-2021
  Experiment
  Dit boek, 2021 Kamp Alpha - de nieuwe wereld ( geschreven door Suzanna Esther) is het vervolg op 2020 Kamp Alpha- de pestmeester. We krijgen een verdere beschrijving van het leven in en naast het kamp. In het kamp heb je Lisette, Arjen, Maan, Danielle, Sophie. Buiten het kamp Mathijs, Jan, Lucas en nog een paar dierenvrienden. Lisette maakt zich zorgen over Arjen. Na de verplichte opname in de ziekenafdeling, lijkt Arjen niet normaal meer te reageren. Zijn ogen staan dwaas en hij leeft op de 'aangevoerde' flesjes sap. Blijkbaar zijn herinneringen aan een vroeger leven vervaagd. Lisette probeert de herinneringen terug op te halen, vervangt het 'originele' sap door ander ....en dit werkt. Sophie is als nieuwe tandarts naar het kamp gegaan. Veel patiënten zijn er echter niet, dus heeft ze veel tijd voor onderzoek. Lisette en Sophie willen ontdekken wat Kamp Alpha eigenlijk is om zo de draak kunnen steken met de 'leiding' en de zogenaamde nieuwe wereld. Met Kerst heeft Sophie een gesprek met de leiders. De eindconclussie: "De manier waarop jullie het experiment in Kamp Alpha uitvoeren, is onethisch en onacceptabel." Mathijs wil breken met zijn verleden en hoopt op een nieuw, makkelijker leven in de nieuwe wereld. Samen met zijn makkers schrijft hij zich in en vertrekt met de bus... Een boek....makkelijk te lezen. Een verhaal....korte hoofdstukken maar inhoudelijk indrukwekkend. De nieuwe wereld....geen aanrader want bewoners hebben geen vrije wil meer Het kamp....een experiment . Een aanrader 4****


  Geplaatst door uit Antwerpen , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 19,95


niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen