€ 18,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

38 1/2, 1 man & 2 minnaars

Xenia Kasper • Boek • paperback

 • Samenvatting
  De zussen Andrea en Susa naderen de veertig. Ze hebben alles-man, kind, hond-maar ding ontbreekt: spanning. Het leven loopt op rolletjes totdat ze met twee vriendinnen een weekend naar een beautyfarm gaan. Vanaf dat moment is niets meer zoals het was. Andrea en Susa nemen de teugels in handen in plaats van beheerst te worden door twijfels en verlangens. Minnaars, lovers, concurrenten, passies en tragedies: het wordt een allesbeslissend jaar, waarin Susa en Andrea bepaald geen slachtoffers zijn maar regelrechte daders!
  38 : 1 man & 2 minnaars is een brutaal en sexy boek-een optimistische roman over bijna-veertigers die midden in het leven staan. Tegen het decor van 'het Gooi' van Duitsland, de Costa Blanca en Rome leven zij als Sex and the City-sterren. Zelfverzekerd, vol zelfspot en met geen greintje zelfmedelijden storten de zussen zich in deze zinderende roman van het ene in het andere avontuurtje.
  'Amusant en herkenbaar! Een aanrader voor op je nachtkastje of op vakantie, zeker voor de Gooische Vrouwen fans.' Linda de Mol
  'Wat een verademing!' Gordon, zanger en presentator
  'Heerlijk verfrissend!' Wilma Nanninga, de Telegraaf
  '272 pagina's spanning en amusement die je echt niet mag missen. Mijn absolute aanrader!' Manu Kemp, presentatrice en zangeres
  Xenia Kasper is manager en persagent van Linda de Mol en Gordon. Zij is van oorsprong Duitse, en woont en werkt in Nederland. 38 :1 man en 2 minnaars is haar eerste roman.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 140mm x 215mm
  Aantal pagina's : 272
  Uitgeverij : The House of Books
  ISBN : 9789049999353
  Datum publicatie : 01-2007
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 18,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen