€ 19,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

40 dagen met Jezus

Johan den Hartogh • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Zoek jij verdieping in je relatie met Jezus Christus? Wil je Hem leren kennen op een nieuwe en spannende manier? Ga mee op deze reis van 40 dagen en ontdek Jezus op een frisse, nieuwe manier!

  Het gaat allemaal om Jezus. Zonder Hem is er geen hoop in deze verwarrende tijd. Hij is alles waar je hart naar verlangt. En in dit boek leer je Hem beter kennen. Ga 40 dagen met Jezus op weg en ontdek 40 vertrouwde, maar ook spannende en nieuwe aspecten aan Hem. Natuurlijk haalt het je uit je comfortzone en uit je luie stoel. Geloven is immers geen saaie reis maar een avontuur! Wat is er beter dan Zijn goedheid te ervaren en Zijn stem te verstaan? Dit praktische boek helpt je de aanwezigheid van God in je leven te ervaren en Hem werkelijk te ontmoeten zoals Hij is. Wanneer je dit avontuur 40 dagen aangaat, ontwikkel je een nieuwe gewoonte die allesbepalend is voor jouw christen zijn: een diepe en intense relatie met Hem.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 193mm x 248mm
  Aantal pagina's : 244
  Uitgeverij : Public Transformation
  ISBN : 9789493274006
  Datum publicatie : 03-2022
 • Inhoudsopgave
  Voorwoord door Hans Maat Aanbevelingen Inleiding Hoe kun je dit boek het beste gebruiken? Waarom 40 dagen? Hoofdstuk 1 – Intimiteit met God Hoofdstuk 2 – De Binnenkamer Overzicht en start ’40 dagen met Jezus’ Gebed Overzicht reflectoren Biografie
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 19,99


niet beschikbaar

niet beschikbaar

0-2 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen