Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 54,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Java Compact
  Java Compact (boek)
 • Cover Aan de slag met Java en JavaFX
  Aan de slag met Java en JavaFX (ePUB)

Aan de slag met C++

Gertjan Laan • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Studenten die in de ICT willen werken, moeten regelmatig de programmeertaal C++ gaan ontdekken. Aan de slag met C++ is een grondige kennismaking met deze objectgeoriënteerde programmeertaal. Uitgangspunt van dit boek zijn de laatste standaarden C++11 en C++14. Met een uitdagende mix van theorie en oefenopgaven leert u uw studenten programmeren in C++.
  Over de inhoud
  In het toegankelijk geschreven Aan de slag met C++ ontdek je eerst de basisprincipes van C++. In het tweede gedeelte staat vervolgens onder meer de theorie over het ontwerpen van klassen en het werken met objecten, overerving, dynamisch geheugen en templates. Verder biedt dit boek een nauwkeurige en leesbare inleiding in alle belangrijke begrippen uit de standaardbibliotheek (STL). Denk aan vector, list, stack, queue, deque, iterator, algoritmen, functieobjecten en lambdafuncties.
  Uniek aan dit boek
  * Nederlandstalig.
  * In één boek een complete introductie op C++.
  * Geheel herziene zesde druk die aansluit bij de laatste standaard C++14.
  * Onmisbaar basisboek in het ICT-onderwijs.
  Extra materiaal
  Bij het boek hoort de website www.aandeslagmetcpp.nl. Hier staan de laatste twee hoofdstukken van het boek. Bovendien vindt u hier de antwoorden op de vragen en uitwerkingen van de opdrachten in het boek. Daarnaast kunnen uw studenten online verder oefenen met opdrachten en kennisvragen. Hierop krijgen ze direct feedback. Tot slot staat op deze website ook de broncode van alle voorbeelden in het boek.
  Doelgroep
  Hbo-studenten in het eerste of tweede jaar van een hbo-opleiding in een ICT-richting. Ook geschikt voor studierichtingen in engineering zoals elektrotechniek. Ook wordt het gebruikt door tal van gerenommeerde opleidingsinstituten.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 171mm x 241mm
  Aantal pagina's : 432
  Uitgeverij : Boom
  ISBN : 9789024412938
  Datum publicatie : 03-2017
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 54,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen