€ 20,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Aan tafel met Sint-Arnoldus

M. Therese Bruggeman • Boek • hardback

  • Samenvatting
    Han Hidalgo kan gerust beschouwd worden als een van de pioniers van het gebruik van bier in de keuken. Al decennia is hij bezig met het combineren van eten en bier. Talloze biergerechten heeft hij in de loop van de jaren gepubliceerd in boeken (o.a. Biertapas en Jazzcookin’) en op internet (www.biercuisine.nl). Ook voor het bierconsumententijdschrift De Zytholoog heeft hij heel wat recepten met bier gecreëerd, veelal in samenwerking met Marie-Therese Bruggeman. In dit boek treft u een verzameling van deze recepten aan. Het gaat daarbij in de meeste gevallen niet om volledige maaltijden, maar juist om ‘kleinere’ hapjes; lekker als aperitief of gewoon voor ‘tussendoor’. Het boek begint met een uitgebreide inleiding met daarin o.a. tips voor het combineren van gerechten met bier, bieren bij gerechten en bereidingswijze en bierkeuze. Daarbij wordt uitvoerig ingegaan op de bestaande biersoorten en biertypen. Ook enkele buitenlandse bierstijlen komen aan bod. Marie-Therese en Han nemen u mee op een culinaire ontdekkingstocht. Laat u inspireren en durf zelf te experimenteren.
  • Productinformatie
    Binding : Hardback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 216mm x 280mm
    Aantal pagina's : 136
    Uitgeverij : Mens & Cultuur Uitgevers
    ISBN : 9789077135556
    Datum publicatie : 09-2019
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 20,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar



0-1 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen