Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Aeon van Avalon

Een mystieke reis naar Eenheid

Tir Pendragon • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Mijn aardse naam is Petra Surminski. Door de lichtwereld is mij in de eerste maand van 2012 de naam Tir Pendragon geschonken. Een naam die verbonden is met niet alleen mijn huidig leven maar de uitkomst is van de reis die mijn ziel gedurende vele levens heeft afgelegd.
  De aardse twijfel in mijn proces van 'spiritueel ontwaken' of 'wetenschappelijk geestesziek' zijn heeft mij jaren beziggehouden. Door mijn ervaringen te gaan erkennen en te onderzoeken met mijn open geest, leerde ik luisteren naar wat mijn hart en de lichtwereld mij hierover te vertellen had. Dat heeft inzichten gebracht die mij ten zeerste hebben laten twijfelen aan de wetenschappelijke visie van mijn diagnose schizofrenie. De ware achtergrond van deze diagnose is door dit proces getransformeerd en geïntegreerd in een weten van het hart.
  Het boek, Aeon van Avalon, ( Het tijdperk Avalon ) is de blauwdruk van mijn persoonlijke waarheid en de transformerende weg die ik hierin bewandeld heb.
  Na geboren te zijn met de oeroude vraag in mijn hart waarom leven bestaat, het waarom we hier zijn, en welke rol ik te spelen heb in deze wereld, nam mijn leven een definitieve drastische wending vanaf 1 januari 2012. Na mijn 'vrijwillige' onvoorwaardelijke overgave aan het Licht, werd stukje voor stukje de puzzel gelegd door de lichtwereld van mijn huidige leven. Hiervoor werd ik liefdevol meegenomen naar het moment waarop de reis van mijn ziel begon. De oeroude vragen die ik meedroeg in mijn hart werden beantwoord en leerde ik begrijpen op een wijze die ik niet had kunnen voorzien. Langzaam maar zeker werd het landschap groter en het achterliggende doel zichtbaar van de verwevenheid tussen mijn ervaringen, mijn leven, mijn diagnose, de 'toekomstige' evolutie van de mensheid en het evoluerende bewustzijn van de kosmos zelf.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 386
  Uitgeverij : Tir Pendragon
  ISBN : 9789090325491
  Datum publicatie : 01-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Schrijven, schrijven en nog eens schrijven, Yzaza heeft het er druk mee. “Doe jij eigenlijk ook nog wel eens iets anders?” Vraagt Sindrigal aan zijn echtgenote. Yzaza is ondertussen een vrouw geworden van middelbare leeftijd. Zo’n 100 jaar zijn verstreken nadat ze het licht zag bij de Ulidavi. “Bemoei je er niet mee lieve schat. Jij weet dat het nodig is dat ik dit verhaal moet schrijven voor mijn aardse levens in de toekomst.” “Ja lieverd, dat weet ik. Kom ik er ook in voor?” “ Rare kwast, schat, jij bent het verhaal. Dat weet je heel goed.” “Oké, dan laat ik je met rust maar ik hoop je snel te zien.” En weg was hij, uit haar gedachten verdwenen.
Sindrigal, Yzaza’s man, bevindt zich honderden kilometers van haar vandaan. Hij is druk bezig om de verlichting en de bijbehorende taak van de hele Ulidavi beschaving voor te bereiden. Lang hebben zij geleefd op deze planeet maar de tijd is bijna aangebroken om voorgoed afscheid te nemen. Velen van de Ulidavi zijn al opgegaan in het Licht. Er zijn er nu nog maar een handvol over. Ook zij hebben het stadia van verlichting bereikt maar hebben vrijwillig gekozen om een belangrijke taak op zich te nemen. Sindrigal is hun begeleider en aansturing vanuit het Licht. Hij zal de aansturing vanuit het Licht blijven verzorgen en contact houden met de Ulidavi via het Licht in de stille stem in hun hart. Zo heeft hij ook contact met zijn vrouw Yzaza, maar telepathie gaat verder. Niet alleen horen zij elkaar en spreken zij met elkaar via de open geest, zij zijn tevens een verbond aan gegaan met elkaar om de toekomstige geboorte van de nieuwe beschaving, de mensheid, op planeet aarde te begeleiden naar het punt waarop zij als Ulidavi al zijn aangekomen. Opgaan in het Licht en bewustzijn worden is de uiteindelijke weg van elke beschaving in de kosmos, maar voordat het zover is dient er eerst de dualiteit doorleefd te worden en is het nodig het dualiteitsprincipe en de karmische weg van de ziel te bewandelen om een nieuw deel van de kosmos in eenheid te brengen. In balans te brengen en zo te helpen de kosmos als bewustzijn te laten groeien in haar evolutie.

Yzaza schrijft haar verhaal op dat zij gaat doorleven tijdens de vele levens die zij zal gaan leiden wanneer haar ziel geboren gaat worden in een ander lichaam op de planeet aarde. Tot die tijd is aangebroken is er nog genoeg te doen om de aarde klaar te maken voor haar evolutie waarin de aarde, en haar nieuwe beschaving, zal gaan groeien en karmisch verbonden zal worden met de kosmos. Voordat deze beschaving geboren mag worden is het belangrijk om de juiste voorbereidingen te treffen zodat de uitkomst, het doel en de geschiedenis van de mensheid vastgelegd wordt tot het moment dat ook deze beschaving zal opgaan in het Licht.
De weg die Yzaza uitstippelt voor haar geboorte, en de daarbij behorende te leven levens, zal aanvoelen in haar nieuwe levensvorm als een hele lange weg. Yzaza weet dat het echter maar een fractie is van de tijdsbeleving zoals die voorbij gaat in de kosmos. In slechts een zucht van het Licht zelf is het voorbij en zal haar ziel, in vele incarnaties, duizenden aardejaren geleefd hebben en het leven hebben ervaren zoals Yzaza dat nu aan het vastleggen is.
“Bijna. Echt bijna lieve Sindrigal. Ik moet alleen het laatste leven nog. Petra’s leven. Dan is het klaar.” “ Ah, Yzaza fijn. Dat is tevens het mooiste maar ook het heftigste leven. Dan komen wij weer samen en krijgt ze haar antwoord op de vraag die haar zolang zal hebben bezig gehouden. Bewust en onbewust in elk leven van haar incarnatiecyclus.” “ Precies. Dan zijn we klaar.” “Fijn, dan kun je vertrekken. De anderen staan al klaar Yzaza.”
Sindrigal, stuurt het nieuws, middels zijn telepathische verbinding met de overgebleven Ulidavi, via hun hart en vormt de woorden in de gedachte van elk lid van de Ulidavi in hun hoofd. Ieder hoort dezelfde boodschap. “Maak je klaar voor vertrek. De tijd is aangebroken. De reis naar planeet aarde gaat beginnen. De mensheid staat op het punt geboren te worden. Zorg ervoor dat het verhaal, wat de geschiedenis en de uiteindelijke verlichting van deze planeet en deze beschaving zal zijn, goed bewaard blijft tot het begrip zover is gevorderd dat deze beschaving mag ontwaken. Bewaak de woorden en de bewijzen hiervoor goed. Laat het begrip langzaam groeien totdat de mensheid klaar is en het werkelijk kan begrijpen. Jullie weten hoe de weg zal verlopen maar weet ook dat het geduld en het vertrouwen van de mensheid op de proef zal worden gesteld. Weet dat geen enkele nieuwe bewoner zich ons zal kunnen herinneren en elk leven een nieuw begin en eind voor hen zal lijken te hebben. Herinner ons verleden want dat is waar wij vandaan komen en naartoe zijn geëvolueerd. Weet dat jullie, Ulidaviërs, begeleiding gaan geven vanuit het hart van de mensheid, samen met de andere verlichte lichtwezens in de kosmos maar voordat het zover is, manifesteer deze nieuwe beschaving, zodat de weg kan worden afgelegd zoals die ontworpen is en beschreven is in de kosmos vanuit het kosmische plan, de schepping van Het Licht. Yzaza, mijn partner, zal met jullie meegaan en het verhaal van onze beschaving, tezamen met het verhaal van de geboorte van de mensheid op aarde bekend maken wanneer de tijd daarvoor is aangebroken.”

Met deze laatste woorden van Sindrigal in hun gedachten verdwijnen de Ulidavi één voor één door samen te smelten met Sindrigal. Zijn lichaam, wat bestaat uit niets dan contouren van licht met een kroon van licht is getransformeerd in een poort naar het sterrenstelsel Melkweg. Hij vormt een tijdelijke kosmische poort naar de planeet aarde waarop de Ulidavi zullen verblijven. Eén voor één vertrekken de Ulidavi, en verplaatsen zich op deze wijze, naar planeet aarde. Als laatste is daar Yzaza, zij loopt niet maar springt, vol vertrouwen en met de grootste zin in dit avontuur, door de poort. Haar kroon laat zij achter zodat er geen onderscheid zal zijn bij dit nieuwe begin op aarde.
Door tijd en ruimte zweeft ze en land zachtjes op het gras in een prachtig gebied op aarde waar de zon haar nieuwe androgyne lichaam verwarmt. Vol genot ademt ze de zuivere lucht in van dit nieuwe thuis. Haar nieuwe thuis met haar medereisgenoten. Ze zijn aangekomen in Atlantis……... ×
SERVICE
Contact
 
Vragen