Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 34,95

ePUB ebook

  € 9,95

PDF ebook

  € 9,95

Meer van deze auteur

 • Cover Al doende leert men
  Al doende leert men (ePUB)
 • Cover Al Doende Leert Men (Herdruk)
  Al Doende Leert Men (Herdruk) (boek)

Al Doende Leert Men

de veelzijdigheid van scrum

Bob Kosse • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Tijdens de jaren dat Bob Kosse als freelance software ontwikkelaar actief was, heeft hij bij diverse bedrijven mogen werken. Door zijn interesse in bedrijfsprocessen en de drang om verbeteringen door te voeren was zijn interesse in Scrum ook snel gewekt.

  Al snel bemerkte hij de voordelen van het werken volgens deze methode. Bij zijn opdrachtgevers zag hij dat ook op andere afdelingen dezelfde uitdagingen lagen als het ging om projecten afkrijgen als bij software ontwikkeling.

  In dit boek legt hij uit wat Scrum is, wat je er mee kan en hoe het toegepast kan worden bij andere afdelingen of bedrijfstakken. In dit boek neemt hij je mee in de wereld van Marketing, HR, de bouw en zelfs het onderwijs.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 240mm
  Aantal pagina's : 172
  Uitgeverij : Start Vandaag
  ISBN : 9789492709004
  Datum publicatie : 03-2017
 • Inhoudsopgave
  Inleiding
  Waarom dit boek?
  Geschiedenis
  Meer dan Software Ontwikkeling
  Hoe Scrum werkt
  Scrum en marketing
  Scrum en HR
  Scrum en de Bouwsector
  Scrum in het Onderwijs
  Scrum en fixed price projecten
  Over de auteur
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 34,95

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Tot op heden worden de termen Agile en Scrum vooral gelinkt aan software ontwikkeling. Echter kan de Agile manier van denken en Scrum als methode ook prima worden ingezet binnen andere vakgebieden. Scrum en Agile worden bijvoorbeeld al succesvol ingezet binnen Marketing, HR en zelfs de bouwindustrie!

4.1 Wat is Scrum?
Scrum richt zich op het snel productie klaar opleveren van onderdelen van een product. In blokken van 1 tot 4 weken, sprints genoemd, wordt er door het Scrum team samengewerkt om het best mogelijke resultaat te behalen. Door de slimme spelregels binnen het Scrum raamwerk is dit niet alleen een heel snel proces maar ook een heel beheerst pro- ces. Binnen Scrum baseer je de werkzaamheden niet op vastgestelde doelen en inhoud maar op een vastgestelde visie. Je omgeving zal continue aan verandering onderhevig zijn. Daarom gaat Scrum niet uit van een vooraf gedetailleerd masterplan, maar van een eindresultaat dat organisch tot stand komt. Hierdoor zorg je ervoor dat het eindproduct aansluit bij de daadwerkelijke behoefte van je eindgebruikers in plaats van dat het enkel aansluit bij de vooraf vastgestelde (en vaak achterhaalde) specificaties. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen