€ 19,95

ePUB ebook

  € 11,99

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover De ontdekking van je ziel en goddelijkheid
  De ontdekking van je ziel en goddelijkheid
 • Cover Isaak is my name
  Isaak is my name

Als de mens zijn bewustzijn wil ontdekken in zichzelf moet hij nooit opgeven en twijfelen

Boek 16

Tresi Barros • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Wederom een diepzinnig boek van de hand van medium Tresi Barros en haar gids Isaak. Eerder schreven zij al een boek waarin psychologie centraal stond. Dat boek met de titel ‘Isaak en zijn wijsheid over psychologie’ is het zevende boek van hun hand. In dit vijftiende boek staat wederom het woord psychologie centraal.

   

  Dit boek neemt u dieper mee in de wereld van psychologie. Ieder van ons krijgt dag in dag uit te maken met psychologie. Kent u uw eigen psychologische toestand? Kent u de psychologische toestand van uw partner, uw kinderen, familie, vrienden, kennissen, collega’s? Hoe makkelijk zou het leven er niet op worden als u zich kunt verplaatsen in de psychologische toestand van een ieder?

   

  Vele mensen kampen met psychologische problemen in de vorm van angsten, fobieën, blokkades of zelfs erger en hebben last van stemmen, depressies of psychoses. In dit boek wordt ook aandacht besteed aan deze onderwerpen.

   

  Dit boek geeft u diverse handreikingen om uw eigen leven en dat van de mensen om u heen beter te begrijpen. 

   

   
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 125
  Uitgeverij : Stichting Isaak & de Schittering
  ISBN : 9789078402169
  Datum publicatie : 09-2018
 • Inhoudsopgave
  Inhoudsopgave

   

   

  Voorwoord Isaak                                                                       5

   

  Voorwoord Tresi                                                                       7

   

  Bijeenkomst 22 augustus 2011                                                      9

   

  Bijeenkomst 19 september 2011                                                  53

   

  Bijeenkomst 17 oktober 2011                                                    105

   

  Bijeenkomst 7 november 2011                                                  157

   

  Bijeenkomst 23 januari 2012                                                      207

   

  Wie ben ik?                                                                              249      

   

   

   

  N.B. Alle cursief gedrukte gedeeltes in dit boek zijn gesproken door de studenten die deelgenomen hebben aan deze cursus en zijn ook beschrijvingen van handelingen.

   
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 19,95

niet beschikbaar

1-2 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Voorwoord Isaak

 

 

Lieve mensen,

 

Het woord psychologie is een benaming. De psychische stand van je gevoel of je hersenen, het menselijke. Op het moment dat jij jezelf psychisch onderzoekt dan moet je wel jezelf goed onder de loep zetten. Hoe zit ik in het leven en waarom zit ik zo in het leven? Waarom reageer ik zo en waarom voel ik zo? Hoe wil ik in het leven gaan staan überhaupt naar de toekomst toe? Wat is mijn doel? Waarom durf ik geen keuzes te maken? Waarom zit ik nog met mijn verleden? Waarom heb ik mijn vader of mijn moeder uitgekozen en waarom heb ik überhaupt moeder aarde uitgekozen als mijn leerschool? Op het moment dat je jezelf psychologisch onderzoekt dan moet je mediteren, ervaringen opdoen en loslaten. ‘Bekijk het, voel het en laat het los’ is het eerste boek die we hebben geschreven. Het is letterlijk zoals het heet: bekijk het, voel het en loslaten. Je bekijkt ook nu deze dag, die ga je ook weer voelen en die ga je ook weer loslaten. Waarom zou je in morgen, in vandaag leven of je in vandaag voelen in dat leven of de gedachtes of vandaag weer tot je nemen. Je evolueert en je wordt ouder en je sterft en psychologisch houdt het nooit op. Dan kom je bij ons, omdat ook hier krijg je onderricht, maar onderricht kan je pas krijgen als je onderricht wil worden. Vele kinderen steken zoals jullie dat zo fijn zeggen de kop in het zand. Ze willen niet onderricht worden. Ze leven en dat noemen wij de overlevenden. Jullie zijn studenten. Jullie bezoeken ons om jullie lessen te geven van heden naar toekomst. Jullie vragen ons om de lessen, doordat je je openstelt voor ons. Wees niet bang voor de lessen, omdat God je nooit meer zal geven dan dat je kan dragen. Het is wel dat je het wilt dragen of niet en dat is vaak het probleem, niet willen dragen.

 

Namasté, Isaak

  ×
SERVICE
Contact
 
Vragen