Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 65,30


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Als de werknemer verzuimt (2020)

J(Jaco) Coster en Mr. B(Ben) J. de Bruin • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Weet u wat u als werkgever precies moet doen bij verzuim van uw werknemer(s)? Wat zijn uw rechten en verplichtingen, wat mag u van uw werknemer verwachten en wat is bijvoorbeeld de rol van het UWV en van uw eigen bedrijfsarts of arbodienst? Hoe voorkom ik een loonsanctie van het UWV en wanneer is het interessant om eigenrisicodrager voor de ZW of de WGA te worden. Op al deze vragen vindt u het antwoord in het boek.

  Op een logische en toegankelijke manier wordt u de weg gewezen in een oerwoud van complexe wet- en regelgeving. Uit 9 wetten en uit lagere regelgeving met in totaal meer dan 900 artikelen is een selectie gemaakt van alle onderwerpen waarmee u in de praktijk te maken kunt krijgen. samengevat in een taal die u begrijpt. Gesorteerd op de voor u relevante onderwerpen. Geen juridische formuleringen, geen vakjargon en uitsluitend de informatie die u nodig heeft.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 240mm
  Aantal pagina's : 349
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 01-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 65,30


niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen