Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 12,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Als je dochter naar het buitenland vertrekt

Liesbeth Francis • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Als je dochter naar het buitenland vertrekt, is dat even slikken. Merel besluit om na het behalen van haar Havo diploma een jaar naar Frankrijk te gaan als exchange student. Ze wil de Franse taal en cultuur leren en hoopt dat via Stichting Into Study Exchanges te realiseren op een Franse school en in een Frans gastgezin. Maar het gaat niet echt eenvoudig. Bij de eerste hindernis, het halen van haar Havo diploma, lijken haar plannen al te mislukken.

  Dit boek gaat over de plannen van Merel. Hoe het is om als moeder je dochter uit te zwaaien en een jaar niet te zien. En hoe het is als de plannen toch anders lopen dan je van te voren hebt bedacht. Er worden ervaringen gedeeld met andere moeders met kinderen in het buitenland. Deze kinderen gaan naar Engeland en Amerika en deze ervaringen worden via hun moeders in dit boek genoemd.

  Als je dochter naar het buitenland vertrekt, is een verhaal dat gaat over missen en vooral over loslaten. En over kinderen die daar eerder aan toe zijn dan hun moeders.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 127
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 12-2016
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 12,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

...
- Maar wat mis ik haar! Ik word weer blij als ik een berichtje krijg...
- haha...ik ken het....
- haha, dat weet ik!
- Ik heb het bed van Merel nog niet willen verschonen (het ruikt naar haar) en de haren uit de borstel heb ik er ook nog in laten zitten...
- Snap ik helemaal!
- De prullenbak niet geleegd...het lijkt gewoon alsof ze ieder moment thuis komt. Het vertrek van je kind naar het buitenland is te vergelijken met het gevoel van rouwen, heb ik gelezen. Rouwen om je kind wat gelukkig niet dood is!

×
SERVICE
Contact
 
Vragen