€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Uw Zonnestralen
  Uw Zonnestralen (boek)

Als U mij niet geholpen had

Petra Groeneveld • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Petra Groeneveld (Den Haag, 1941), ik heb drie getrouwde kinderen, zes kleinkinderen en vier achterkleinkinderen. Ik ben amateur organiste en was in diverse beroepen werkzaam, waaronder in de fondsen werving. Mijn hobby's zijn aquarelleren, fotograferen en gedichten schrijven.

  Mijn waargebeurde verhaal lijkt een fantasie verhaal, is helaas echt gebeurd. Ik ben nooit op wraak uitgeweest, en dit verhaal is niet uit rancune geschreven. Is ook niet liefdeloos. Ik wil met dit verhaal doorgeven hoe God mij heeft geholpen. Mijn ex-man is een narcist.
  De moordaanslagen die kan ik laten zien van de vele procesverbalen die ik heb liggen liegen er niet om. Zij hebben zelf contact opgenomen met Slachtofferhulp, die mevrouw heeft tegen mij gezegd dat ik er in mijn situatie mee moest leren leven. Niemand kon dit voor mij oplossen, niemand durfde het voor mij op te nemen.

  Als Hij mij niet had geholpen?

  Zonder strijd geen overwinning.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 72
  Uitgeverij : Petra Groeneveld
  ISBN : 9789463454063
  Datum publicatie : 07-2018
 • Inhoudsopgave
  In 72 pagina's heb ik kort samen gevat wat er allemaal in mijn leven is gebeurd.Dat is heel veel. Zoals sommige mensen tegen mij gezegd hebben het is teveel voor jouw smalle schouders.
  Eerlijk gezegd is dit niet zonder tranen geschreven. Het is onmogelijk om de verschrikkelijke pijn door te geven die ik doorgemaakt heb. Ik besefte ook heel goed het gevaar voor mij zelf ,toch heb ik het besluit genomen om het wel te doen. Erger dan de zoveelste moordaanslag kon het niet worden.
 • Reviews (8 uit 1 reviews)

  07-08-2018
  Met hem mocht ze overwinnen
  Geschreven vanuit haar hart. Hier laat de schrijfster zien bij wie ze in alle moeilijkheden in haar leven toch de steun van God mocht ervaren.Het is hartverscheurend wat er allemaal is gebeurd.Maar toch heeft ze met Hem mogen overwinnen.Ze gaf de moed niet op.


  Geplaatst door uit LEXMOND , leeftijd 70+
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Houd goede moed! ×
SERVICE
Contact
 
Vragen