Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 18,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Anna en de dromenmaker

Maaike Lisa Villavicencio Fernandez • Boek • hardback

 • Samenvatting
  - Warm bedtijdverhaal - Bijzonder debuut van twee zussen - Met betoverende illustraties die je meenemen in een wereld vol verwondering

  - Warm bedtijdverhaal - Bijzonder debuut van twee zussen - Met betoverende illustraties die je meenemen in een wereld vol verwondering Een wonderlijk prentenboek over dromen en tot rust komen. Anna ligt in bed. Ze moet slapen van mama. Maar Anna wil helemaal niet slapen, ze is helemaal niet moe. Anna staart naar de maan. Wat gek. Komt de maan nu dichterbij? Plots staat de maan voor Anna’s raam. Ze neemt Anna mee naar de dromenmaker. Die laat Anna de meest bijzondere dromen zien.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 237mm x 338mm
  Aantal pagina's : 48
  Uitgeverij : Eenhoorn, Uitgeverij De
  ISBN : 9789462914704
  Datum publicatie : 04-2020
 • Inhoudsopgave
  Anna ligt in bed. Ze moet slapen van mama. Maar Anna wil helemaal niet slapen, ze is helemaal niet moe. Anna staart naar de maan. Wat gek. Komt de maan nu dichterbij? Plots staat de maan voor Anna’s raam. Ze neemt Anna mee naar de dromenmaker. Die laat Anna de meest bijzondere dromen zien.
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 18,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen