€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Anouk!
  Anouk!
 • Cover Vincent & Theresa
  Vincent & Theresa

Anouk!

Op vakantie met mijn ouders!

Margriet Tolhoek • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Op vakantie met mijn ouders!

  Op vakantie met mijn ouders is het eerste boek uit de reeks: Anouk! In deze reeks wordt Anouk gevolgd door de auteur. Je leest al de avonturen door de ogen van Anouk heen. Dit betekent dat jij leest wat zij hoort, zegt en denkt. Ik laat nu Anouk zelf even aan het woord.

  Hoi, ik ben Anouk. Ik ben vijftien en woon in Breda. Mijn ouders hebben weer eens iets verzonnen hoor. Nu moet ik opeens met hun mee op vakantie. Echt hè! We gaan naar Zeeland bij één of andere stomme boer kamperen. Als het aan mij lag was ik met een stel vriendinnen naar Renesse gegaan. Lekker saai zeg. Kamperen bij een boer. Echt hè? Waarom mag ik niet gewoon met mijn vriendinnen mee naar Renesse. Dan kunnen we daar lekker feesten en zo.
  Weet je wat nog het ergste is? Nee natuurlijk weet je dat niet. Het schijnt dat ik op die stomme camping ook nog in mijn blote kont moet gaan lopen. Echt niet dat ik dat ga doen! Ik ben niet gek! Wat denken ze? Ze zoeken het maar lekker uit! Ik hou echt wel mooi mijn kleren aan.
  Stomme ouders ook! Het liefst zou ik nu gewoon thuis blijven. Ik heb zo geen zin om te gaan. Dit wordt een echte rotvakantie. Wedden? Echt joh, ik voel het gewoon. Straks wordt er nog zo'n stomme boer verliefd op me of zo. Lekker samen naar de boerendisco. Je weet wel dansen met klompen aan. Hebben ze dat daar eigenlijk wel, een disco? Ik zal er maar het beste van
  proberen te maken. Misschien valt het allemaal nog wel mee. Wat zeg ik nu? Meevallen? Echt niet! Verplicht drie weken verbannen worden naar één of ander boerengat! Stomme zooi ook!
  Als je wilt weten hoe ik deze rotvakantie doorkom, kijk dan in het boek.
  Houdoe!
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 335
  Uitgeverij : MT Uitgeverij
  ISBN : 9789082849806
  Datum publicatie : 06-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Hoofdstuk 1

Goedemorgen Anouk. ‘Gaaap!’ Moet ik vandaag echt opstaan? Ik lig nog net zo lekker in mijn bed. Het liefst zou ik de hele dag blijven liggen. Papa en mama lopen toch maar te stressen. Die stomme vakantie ook. Ze hebben tegen me gezegd dat ik ook mee moet. Waarom toch? Ik ben verdorie toch al vijftien. Iedereen gaat dan toch al met andere vriendinnen op vakantie naar Renesse of zo. Weet ik veel hoe dat gat precies heet, maar er zijn schijnbaar maar zat disco’s waar je als vijftienjarige meid jezelf flink kan uitleven. Lekker gaan dansen tot diep in de nacht en de andere dag op het strand liggen pitten zodat je ’s avonds weer fit bent om te gaan stappen.
Toen ik gisteren aan mama gevraagd heb waar we dan helemaal heen gaan is het antwoord me echt niet bevallen. Er is gezegd dat we lekker gaan kamperen bij de boer aan zee. Net als vroeger. Bah, kamperen bij één of andere stomme boer. Daar valt toch niks te beleven. Er is vast niet eens een disco in de buurt. Er zullen ook wel geen vriendinnen zijn om mee te kunnen chillen. Leuke jongens om naar te kijken zullen er ook wel niet zijn. Wat moet ik dan? Daar op zo’n stomme camping bij een nog stommere boer. Na een paar vragen aan mama is het, voor mij allemaal nog veel erger geworden. Het schijnt namelijk ook nog eens, verdorie dat het om zo’n stomme blotekontencamping gaat. Als ze maar niet verwachten dat ik ook weer, net als vorig jaar, in mijn blote reet ga lopen rondrennen. Daar heb ik echt geen zin meer in. Mijn reet is veel te dik geworden in het afgelopen jaar. Net als die stomme ontplofte tieten die er niet uit zien.
Als laatste van de klas heb ik eindelijk tieten gekregen. Vroeger toen ik nog veertien was zag ik er nog uit als een meisje van tien of elf. Je weet wel. Geen haartje te bekennen en tieten zo plat als een eurocent. Toen vond ik het nog niet erg om in Frankrijk naar zo’n blotekontencamping te gaan. Ik speelde toen ook gewoon nog met andere kinderen en zo. Op school kon ik dan opscheppen dat ik helemaal, met de auto en caravan, naar Zuid Frankrijk was geweest. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen