Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 24,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Wat een jachthond moet weten
  Wat een jachthond moet weten (boek)

Apporteren

Paul de Vos • Boek • paperback

 • Samenvatting
  In dit boek worden opleidingsmethoden beschreven waar jachthonden op maat en op hun rastypische aanleg worden benaderd om meesterlijke apporteurs te worden. Er wordt op duidelijke wijze uitgelegd hoe jachthonden denken en leren en hoe u als baas hierin kunt sturen. De speciale eigenschappen van de jachthond worden besproken om duidelijk te maken dat jachthonden een speciale zorg nodig hebben.
  Er is bijzondere aandacht voor de opvoeding van jachthonden. Hierin wordt onderscheid gemaakt tussen retrievers, staande honden en spaniƫls. Bij de opvoeding en training tot apporteur wordt uitgegaan van de succesvolle zintuiglijke benadering en wederom met een duidelijke individuele en rastypische benadering.

  Het is het eerste boek dat aanbevelingen doet voor volgorde van trainingen gebaseerd op de biologische aanleg en ontwikkeling van jachthonden. Het boek richt zich op het opvoeden en opleiden van een succesvolle praktijkhond voor een weidelijke jacht. Om die reden is er veel aandacht voor het gedrag van (ziek) wild, voor bijzondere nazoeken zoals het opsporen van duikers, voor markeren op geluid en voor andere praktijksituaties die nu bij standaard apporteertrainingen te weinig of geen aandacht krijgen. Daarnaast wordt ook veel aandacht besteed aan de voorbereidingen op en de inhoud van de Nederlandse jachthondenwedstrijden en meervoudige apportproeven (MAP). Uniek zijn ook de trainingssuggesties ter voorbereiding op de populaire MAP-proeven.

  Dit boek is bedoeld voor alle jachthondeneigenaren maar ook voor (ervaren) trainers.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 211mm x 224mm
  Aantal pagina's : 220
  Uitgeverij : Eburon Uitgeverij B.V.
  ISBN : 9789059723412
  Datum publicatie : 10-2009
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 24,50


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Zondag voor 21.00 uur besteld, dinsdag in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen