€ 21,95

ePUB ebook

  € 14,95

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Aranea
  Aranea (ePUB)

Aranea

zeiltocht tegen een duivels complot

Roeland G. Becking • Boek • paperback

 • Samenvatting

  De sociaal geograaf Siegerd van Santen denkt na zijn pensionering rustig te kunnen genieten van het zeilersleven. Hij knapt een oud Waarschip op en maakt daarmee samen met zijn vrouw een tocht naar de Kanaaleilanden. Daar vindt hij een container met loepzuivere diamanten voorzien van de Werwulfrune, het insigne van de geheime dienst van de SS. Siegerd gaat samen met oud-collega Johan op onderzoek uit. Ze weten een oude smokkelroute van nazi kapitaal naar Zuid Amerika bloot te leggen. Aan den lijve ondervinden ze dat de nazi's en hun nageslacht het kapitaal niet alleen voor financiering van hun naoorlogse leven nodig hebben.......
  Er volgt een spannend kat en muis spel.

  Een ingenieus plot gebaseerd op historische feiten en tegen de achtergrond van de huidige monetaire instabiliteit. Een boek ook, dat zeilers zal aanspreken. 
  zie ook www.novel-aranea.nl                             Met de aankoop van dit boek steunt u KWF Kankerbestrijding

 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 306
  Uitgeverij : Uitgeverij Stelman
  ISBN : 9789090267395
  Datum publicatie : 04-2012
 • Inhoudsopgave

  50 hoofdstukken
  epiloog

 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 21,95

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

"In afwachting van de procedure is er conservatoir beslag gelegd op jullie huis, jullie bankrekeningen, de auto en de boot. Alles is precies vermeld met rekeningnummer, kadastrale nummers en kentekens. Ze hebben er echt werk van gemaakt.”
Het bleef stil aan de andere kant van de telefoon. Siegerd en Sofie moesten dit even verwerken. Johan vervolgde:
“Sofie, Siegerd…….., wat zijn jullie in vredesnaam aan het doen? ‘Werwulf’…..? Ik kan maar één ding bedenken bij de naam ‘Werwulf’: de tweede wereldoorlog en de SS! Siegerd kun je het potverdorie toch niet laten!? Je bent met pensioen man, je bent aan het zeilen!! Laat het nou eens rusten!”
Sofie maakte aanstalten om Johan uit te leggen wat er gebeurd was. Siegerd zag het en legde meteen zijn vinger op Sofies’ lippen terwijl hij de telefoon uit haar hand griste.
“Ssht, stil! Johan, niet verder over de telefoon alsjeblieft! Ik leg het je later wel uit. We moeten nadenken, blijf alsjeblieft bereikbaar, want we hebben je nu meer dan ooit nodig. Mail me de dagvaarding.”

 

×
SERVICE
Contact
 
Vragen