Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 199,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Aandelen in de BV in het vermogensrecht
  Aandelen in de BV in het vermogensrecht (boek)
 • Cover Gemeenschap
  Gemeenschap (boek)

Erfrecht en schenking

S. Perrick • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Asser-deel 4 Erfrecht en schenking behandelt het gehele erfrecht en de schenking. De 16e druk is ingrijpend vernieuwd en uitgebreid, mede naar aanleiding van wetswijzigingen en de omvangrijke jurisprudentie die sinds de laatste druk is verschenen. Het meest gezaghebbende commentaar op het erfrecht blijft daarmee een onmisbare bron van informatie voor advocaten, rechters en notarissen.
  De auteur geeft een grondige en systematische behandeling van alle onderdelen van het erfrecht en de schenking. Hij verbindt daarbij de verschillende onderdelen met elkaar, mede in samenhang met het overige algemene vermogensrecht. Een kritische blik wordt niet geschuwd. De auteur houdt de wetswijzigingen in Boek 4 nauwkeurig tegen het licht en beantwoordetde vragen waartoe ze aanleiding geven zorgvuldig. Waar nuttig belicht hij de praktische relevantie met voorbeelden.
  Ook de wijzigingen in Boek 1 van het Burgerlijk Wetboek gericht op de beperking van de omvang van de wettelijke gemeenschap van goederen zijn verwerkt. Bij het schrijven is de auteur ervan uitgegaan dat deze wijzigingen per 1 januari 2018 in werking zullen treden.
  Naast de algehele actualisering heeft de auteur het werk herzien met het oog op een nog betere toegankelijkheid. Asser-deel 4 Erfrecht en schenking kent vele nieuwe passages, en op een aantal plaatsen is de stof die in de vorige druk in één nummer werd behandeld, over meerdere nummers verspreid en zijn nieuwe nummers toegevoegd.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 175mm x 249mm
  Aantal pagina's : Niet bekend
  Uitgeverij : Wolters Kluwer Nederland B.V.
  ISBN : 9789013144963
  Datum publicatie : 01-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 199,00


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen