Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 20,00

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

  € 7,95

Meer van deze auteur

 • Cover Australië Oostkust Highlights 2016
  Australië Oostkust Highlights 2016 (PDF)
 • Cover Australië Oostkust Highlights 2015
  Australië Oostkust Highlights 2015 (boek)

Australië Oostkust Highlights 2016

Ellen Abercrombie • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Australië is voor velen een droombestemming. Het heeft een grote aantrekkingskracht, niet alleen vanwege de ruimte en de rust, maar ook vanwege de prachtige natuur. Tevens leven hier dieren die nergens anders in de wereld in het wild voorkomen.

  De meeste vakantiegangers die voor de eerste keer naar het kleinste continent ter wereld willen, besluiten naar de oostkust te gaan en dat is niet zo vreemd.
  Wil je met eigen ogen wel eens een kijkje onder water nemen bij het wereldberoemde Great Barrier Reef, door het oudste tropische regenwoud ter wereld wandelen, je voetstappen achterlaten op een paradijselijk eiland of de wereldstad Sydney verkennen? Ben je iemand die liever zelf zijn vakantie samenstelt, dan vind je in dit pocketboek veel handige informatie.

  Het toerisme aan de oostkust viert hoogtij als het om aanbod van excursies gaat. In dit boek staan er veel beschreven met “links” naar websites zodat je thuis alvast een kijkje kunt nemen om de keuze, als je er eenmaal bent, wat makkelijker te maken. Ook staan in dit boek veel geld besparende tips zoals een aantal “self drive” excursies, een website waarmee je met hoge korting excursies kunt boeken, de goedkoopste excursie naar het Great Barrier Reef vanuit Cairns, hoe je gratis een visum kunt aanvragen, een app voor kampeerders en de plaats waar je de goedkoopste surflessen kunt volgen. Daarnaast ook informatie over interne vlieg-maatschappijen, achtergrondinformatie, leuke wetenswaardigheden en foto’s om alvast te genieten.
 • Productinformatie
  Fragment : Download Fragment
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 135mm x 215mm
  Aantal pagina's : 189
  Uitgeverij : Pumbo
  ISBN : 9789492475695
  Datum publicatie : 09-2016
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 20,00

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 
×
SERVICE
Contact
 
Vragen