€ 25,70

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Baghdad Calling
  Baghdad Calling (boek)

Baghdad Calling

G. van Kesteren • Boek • paperback

 • Samenvatting
  BAGHDAD CALLING is een bijzonder fotoboek. Fotojournalist Geert van Kesteren laat zien hoe Iraakse vluchtelingen leven in Jordanië, Syrië en Turkije.
  Naast die professioneel gemaakte beelden toont het boek het dagelijks leven in het Irak van 2006 en 2007 door de ogen van de Irakezen zelf: een team rond Van Kesteren verzamelde honderden foto's uit mobiele telefoons en digitale camera's van Iraakse burgers die plekken laten zien waar journalisten zich omwille van veiligheid niet begeven. Ontploffende granaten, familiefeesten, etnische zuivering, dansen in het park, een stukgeslagen infrastructuur en hoop op betere tijden wisselen elkaar af.
  De combinatie van professionele foto's, amateurbeelden en interviews met vluchtelingen - getuigenissen van de verschrikkingen die hen zijn overkomen - geven een indringende kijk op de situatie waarin de Iraakse burgers zich bevinden. Ondanks enkele hoopvolle berichten uit het najaar van 2007 verkeert het land nog steeds in een staat van ontreddering, die is ontstaan na de inval in 2003 door een coalitie van westerse landen. BAGHDAD CALLING is een oproep aan die landen om hun verantwoordelijkheid te nemen en de Irakezen een beter lot te verschaffen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 193mm x 257mm
  Aantal pagina's : 388
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789059730915
  Datum publicatie : 01-1970
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 25,70

niet beschikbaar

niet beschikbaar

0-2 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen