€ 9,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Barbecue

Richard Caroll • Boek • hardback

  • Samenvatting
    Barbecuen is al lang niet meer een primitieve manier om vlees boven vuur te bereiden. Sterker nog: barbecuen heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een ware culinaire kunstvorm! Ontwikkelingen binnen het barbecuen hebben geleid tot nuances in de smaak van vlees, vis, groenten en fruit die ook hun weg hebben gevonden naar de beste Europese restaurants.

    Vuur, dat meestal een vernietigend effect heeft, geeft koken juist creatieve kracht; het kringelende nevenproduct, rook, voegt een heel nieuwe dimensie toe aan de smaaksensaties van het verhemelte.

    Barbecuen, grillen en roken zijn de drie belangrijkste technieken die eigenlijk niet met elkaar verward moeten worden, omdat ze elk een heel eigen smaak opleveren. Experimenteren met deze drie bereidingsmanieren en met het gebruiken van kruiden, marinades en sauzen is waar het allemaal om draait bij het betere barbecuekoken!

    In dit boek vindt u meer dan honderd zinneprikkelende barbecuerecepten waarmee u exquise gerechten op tafel zet!
  • Productinformatie
    Binding : Hardback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 235mm x 303mm
    Aantal pagina's : 256
    Uitgeverij : Rebo Productions
    ISBN : 9789036620062
    Datum publicatie : 10-2007
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 9,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar



Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen