€ 19,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Bewustzijn upgrade voor transitie in de 21ste eeuw

Frans de Vlieger • Boek • paperback

 • Samenvatting
  8 waarnemingen van een mens vanuit het perspectief als verre buitenstaander, een buitenaards wezen dat nooit een mens heeft gezien. De conclusies uit deze waarnemingen zijn schokkend. Deze vormen het fundamentele onderdeel van mijn onderzoek naar de werking van de menselijke psyche. De conclusies die de verre buitenstaander trekt zijn feitelijk de natuurkundige implicaties van de 8 waarnemingen uit mijn onderzoek. Ze geven een heel ander beeld van de werking van de psyche dan we gewoonlijk hebben vanuit het perspectief van onze psyche. De verre buitenstaander weet bijvoorbeeld zeker dat een mens in spanning de werkelijkheid niet ziet zoals die is, zich niet bewust is van de werkelijke oorzaak van de spanning, in strijd is met de werkelijkheid, etc.

  De buitenstaander ziet vrij vertaald dat de mens onbewust in strijd is met zichzelf, de ander en de wereld om zich heen. Dat de mens daarmee doorgaat om rust te vinden in zichzelf maar juist wezenlijk het tegenovergestelde bereikt in de vorm van conflicten, spanning en destructie. De verre buitenstaander ziet dus heel duidelijk de werkelijke oorzaak die tot de grote spanningen en conflicten op deze aarde leidt. Een oorzaak die in de mens zit en waarvan de mens zich niet bewust is. Om het tij te keren is er natuurkundig gezien geen andere mogelijkheid dan een ‘bewustzijn upgrade’. Daarmee kunnen we allemaal de werkelijkheid gaan zien, de werkelijke oorzaken die vanuit het gewone perspectief van onze psyche niet voor te stellen zijn.

  In dit boek is beschreven hoe de verre buitenstaander naar de mens kijkt en hoe iedereen op deze manier kan gaan zien en daarmee ontstaat een transitie naar een betere wereld automatisch.

 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 132
  Uitgeverij : Centrum voor Onoplosbare Problemen
  ISBN : 9789082947403
  Datum publicatie : 11-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen