€ 14,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Koele Bikkels

Renate van Leeuwen • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Zou jij ook graag wat relaxter willen zijn? Niet meer bang zijn dat je een proefwerk of toets toch niet haalt? Of dat je niet weet wat je moet zeggen als je aan de beurt bent? Dan is dit echt een boek voor jou.
  Leer hoe je kunt ontspannen, juist als het even spannend wordt. Na het lezen van dit boek zul je anders met spanning en stress omgaan. Je leert te relativeren (Bikkeldenken) en je goed voor te bereiden. En als je het dan nog spannend vindt, dan heb je je eigen Bikkelprotocol.
  Koele Bikkels is een boek uit de Bikkelreeks: een serie boeken (ook lesmethodes en trainingen) om stevig en sterk in het leven te leren staan. Kinderen, ouders en begeleiders grijpen gemakkelijk terug op de herkenbare typetjes en praktische handvatten.
  Koele Bikkels is bedoeld voor kinderen van ongeveer 8 tot 15 jaar. Om zelf te lezen of om samen met een ouder of begeleider door te nemen. Met behulp van de principes uit de schematherapie en de cognitieve gedragstherapie wordt het anders kijken naar gebeurtenissen stap voor stap uit de doeken gedaan. De handige stappenplannen en werk- bladen zijn tevens beschikbaar als download.
  Inke Brugman is orthopedagoog en eigenaar van Spectrum Brabant en Bikkels.nl. Zij is ook auteur van de andere boeken in de Bikkels-reeks.
  Renate van Leeuwen komt uit het onderwijs en is werkzaam als innovatiemanager bij Spectrum Brabant. Zij is de drijvende kracht achter de lesmethodes die behoren tot de Bikkelmethodiek. Ze is co-auteur van Huiswerk bikkels en Bikkeltjes met lef.
  De tekeningen zijn van Roger van der Weide. Hij is afgestudeerd aan de De Eindhovense School en de Unit Academie en werkt nu als animator.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 210mm
  Aantal pagina's : 66
  Uitgeverij : Spectrum Brabant
  ISBN : 9789463802017
  Datum publicatie : 01-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 14,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

5-7 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen