Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 19,57


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover ASL en BiSL praktijkcases
  ASL en BiSL praktijkcases (boek)
 • Cover ASL®2
  ASL®2 (PDF)

BiSL

Yvette Backer • Boek • paperback

 • Samenvatting
  BiSL®, Business Information Services Library, is het framework voor business informatiemanagement. Dit is de 2de druk van het boek met de beschrijving van het BiSL Framework. Het meest in het oog lopende verschil met de eerste druk is dat
  de termen 'functioneel beheer' en 'informatiemanagement' in de titel zijn vervangen door één nieuwe term: 'business informatiemanagement'. De inhoud is verder niet in essentiële
  zin gewijzigd; wel zijn onduidelijkheden en foutjes verbeterd en is er extra aandacht besteed aan consistente schrijfwijze van begrippen in de tekst en figuren.

  BiSL geeft invulling aan de processen en activiteiten die noodzakelijk zijn om de informatievoorziening vanuit de business, dat wil zeggen vanuit gebruikers- en bedrijfsoptiek te sturen. Het is een samenhangend framework, met aandacht voor zowel uitvoerende, sturende en richtinggevende processen, alsmede voor de onderlinge relaties.

  Deze pocketguide heeft als doel om inzicht te geven in het framework BiSL, te schetsen hoe business informatiemanagement in de praktijk wordt uigevoerd en hoe BiSL daarbij van nut kan zijn. Om dit zichtbaar te maken worden de processen van business informatiemanagement geschetst aan de hand van een case die door het hele boek heen loopt.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 105mm x 161mm
  Aantal pagina's : Niet bekend
  Uitgeverij : Van Haren Publishing
  ISBN : 9789087537043
  Datum publicatie : 04-2012
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 19,57


niet beschikbaar

niet beschikbaar

5-7 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen