Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 17,50

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Body Coaching

je lijf - je leven

Aria den Hartog • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Body Coaching, Je Lijf – Je Leven
  Dit boek gaat over ontmoetingen en over ‘ont-moeten’. Jezelf ontmoeten en je lichaam gewaarworden. Het gaat over lef om te leven, over moed in plaats van moet. Het daagt je uit te kiezen voor kracht in plaats van macht. Het gaat over jou in een steeds veranderende wereld.

  In Body Coaching, Je Lijf – Je Leven presenteert Aria den Hartog haar verhaal over de achtergrond van klachten en hun boodschap. Het gaat echter niet alleen over het lichaam, maar ook over het leven waar wij allemaal vertaalvormen van zijn.
  Ze neemt je mee op een praktische en herkenbare reis. In korte en duidelijke bewoordingen legt ze principes uit waarvan de basis deels ligt in de numerologie en in de geboorteposities binnen het gezin. Tevens geeft zij informatie over de werking van meridianen, stress, het brein en de organen. Niet alleen beschrijft zij de technische feiten, maar ze geeft ook de emotionele signalen aan die het lichaam afgeeft wanneer het zich in een stresssituatie bevindt. De testen en oefeningen die beschreven worden in Body Coaching zijn gemakkelijk en direct toepasbaar. Daarnaast is het boek voorzien van persoonlijke verhalen over ontmoetingen met mensen in verschillende culturen.

  Body coaching daagt je uit om de signalen van het lichaam te leren begrijpen, zodat je jouw leven weer in de hand kunt nemen. Dan kun je de weg naar rust en tevredenheid inslaan en wordt het Leven een reis vol interessante ervaringen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 0
  Uitgeverij : Aria den Hartog
  ISBN : 9789463451147
  Datum publicatie : 05-2017
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 17,50

niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 16.00 uur besteld, overmorgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

FragmentZeg je ’Ja’ of zeg je ‘Nee’? Ga je op weg of blijf je staan en houd je je vast aan je weerstand? Dit is een belangrijk moment. Eigenlijk kun je niet anders dan doorstappen. Doe je het niet, dan blijf je vastzitten in de repeterende vraag: “Wat als ik toen …” of, “Had ik toch niet beter…?"

Dit is het ogenblik waarop angst met je aan de haal kan gaan. Je weet wat je hebt, maar het is nog onduidelijk wat je krijgt. Dit is het moment waarop oude conditioneringen omhoog kunnen komen. Het stemmetje: “Dat lukt jou niet, je bent niet goed genoeg, wat als de anderen…”, enzovoorts. Deze valkuil ligt hier op de loer. Hij is als het commentaar van een reporter terwijl je lekker naar een wedstrijd zit te kijken. Je zou willen schreeuwen: “Mens, houd toch eens even je mond!”×
SERVICE
Contact
 
Vragen