€ 206,01


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

2024

IGG bouweconomie BV • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Bouwdeelkosten Bouwkundig en Bouwdeelkosten Installaties bieden actuele kostengegevens van de meest voorkomende bouw- en installatiedelen in nieuwbouw- en renovatiesituaties. De gegevens geven u snel inzicht in het kosteneffect van ontwerp- en uitvoeringsvarianten en de diverse alternatieven. De uitgave is een betrouwbare basis voor het maken van globale kostenramingen en snelle prijstoetsingen. Elk jaar worden de gegevens volledig geactualiseerd. Bouwdeelkosten Installaties en Bouwdeelkosten Bouwkundig vullen elkaar aan en kunnen in combinatie met elkaar worden gebruikt. Uitgegeven door Bouwkosten.nl BV.

  Bouwdeelkosten Bouwkundig en Bouwdeelkosten Installaties bieden actuele kostengegevens van de meest voorkomende bouw- en installatiedelen in nieuwbouw- en renovatiesituaties. De gegevens geven u snel inzicht in het kosteneffect van ontwerp- en uitvoeringsvarianten en de diverse alternatieven. De uitgave is een betrouwbare basis voor het maken van globale kostenramingen en snelle prijstoetsingen. Elk jaar worden de gegevens volledig geactualiseerd. Bouwdeelkosten Installaties en Bouwdeelkosten Bouwkundig vullen elkaar aan en kunnen in combinatie met elkaar worden gebruikt.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 105mm x 210mm
  Aantal pagina's : 292
  Uitgeverij : Bouwkosten.nl BV
  ISBN : 9789493312432
  Datum publicatie : 03-2024
 • Inhoudsopgave
  Toelichting Materieel 2 Keten, loodsen 3 Werktuigen 7 Statisch belast materieel Bouwdelen (00) Indirecte projectvoorzieningen (11) Bodemvoorzieningen (13) Vloeren op grondslag (16) Funderingsconstructies (17) Paalfunderingen (20) Algemeen (21) Buitenwanden (22) Binnenwanden (23) Vloeren (24) Trappen en hellingen (27) Daken (28) Hoofddraagconstructies (31) Buitenwandopeningen (32) Binnenwandopeningen (33) Vloeropeningen (34) Balustrades en leuningen (37) Dakopeningen (41) Buitenwandafwerkingen (42) Binnenwandafwerkingen (43) Vloerafwerkingen (45) Plafondafwerkingen (47) Dakafwerkingen (90) Terrein
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 206,01

niet beschikbaar

niet beschikbaar0-1 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen