€ 201,65


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

2022

Marc Hengstmangers • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Het BouwkostenKompas Woning- en Utiliteitsbouw 2022 is inmiddels de 16e jaargang van het boek waarin de kengetallen een hulpmiddel zijn voor architecten, ontwikkelaars, kostendeskundigen en andere professionals die snel de bouwkosten van een bouwproject willen bepalen. Door zijn formaat is het BouwkostenKompas, met meer dan 1.000 kengetallen van verschillende typen bouwwerken, een handig zakboek. Een ‘must’ voor iedereen die met bouwkosten te maken heeft, met name in de richtingbepalende fases van een ontwerpproces. De kengetallen zijn uw kompas naar een succesvol project. Waarom dit BouwkostenKompas? -Voor financiële controle bij planontwikkeling; -Voor haalbaarheidsberekeningen van ontwerpstudies; -Voor het bepalen van de bijkomende kosten; -Voor een snelle toets van begrotingen; -Indexcijfers voor bouwkosten; -Compleet en toch overzichtelijk; -Meer dan 1.000 kengetallen op drie kwaliteitsniveaus; -Bijbehorende vormfactoren en prijsinvloeden. Voor wie is dit BouwkostenKompas? -Voor ontwikkelaars; -Voor overheden; -Voor taxateurs; -Voor architecten; -Voor kostendeskundigen. 30 jaar kostenervaring binnen handbereik! Het BouwkostenKompas Woning- en Utiliteitsbouw 2022 is een ontwikkeling van IGG bouweconomie. IGG is inmiddels ruim 30 jaar actief als bureau voor bouweconomie. Met het BouwkostenKompas heeft u direct toegang tot de jarenlange ervaring van IGG. Op de website vindt u een nog uitgebreidere lijst met kengetallen en kunt u van alle kengetallen ook de onderbouwingen opvragen. De toegang gedurende het abonnement is onbeperkt. Bovendien kunt u op de website berekeningen maken met de specifieke kenmerken van uw project.

  Bouwkostenkennis binnen handbereik! Het BouwkostenKompas Woning- en Utiliteitsbouw is een handzaam boek met meer dan 1.000 kostenkengetallen van verschillende typen bouwwerken. De kengetallen zijn een hulpmiddel voor architecten, ontwikkelaars en andere professionals die snel en een- voudig de kosten van een bouwproject willen bepalen. Alle kengetallen zijn onderbouwd met begrotingen die zijn opgesteld en continu worden onderhouden door bouwkostendeskundigen van IGG Bouweconomie. IGG is in 1988 opgericht als onafhankelijk adviesbureau gericht op het beheersen van kosten en de economische haalbaarheid van utiliteits- en woningbouw, restauratiewerken en civiele werken. Het BouwkostenKompas bestaat uit een serie handzame boeken met de uitgaven Woning- en Utiliteitsbouw, GWW, Installaties en Sloopwerken.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 105mm x 163mm
  Aantal pagina's : 256
  Uitgeverij : Bouwkosten.nl BV
  ISBN : 9789083155302
  Datum publicatie : 02-2022
 • Inhoudsopgave
  Alsmaar stijgende bouwkosten Bouwkostenindex ABK/AUK Toelichting op cijfers en condities Regioinvloeden Kengetallen woningbouw -Vrijstaand -Geschakeld -Gestapeld -Zorgwoningen Kengetallen utiliteitsbouw -Kantoorfunctie -Overheidsfunctie -Onderwijsfunctie -Zorg- / Gezondheidsfunctie -Hotelfunctie -Bijeenkomst- / Recreatiefunctie -Winkel- / Horecafunctie -Bedrijfsfunctie -Sportfunctie -Agrarische functie Kengetallen parkeren -Fietsenstallingen -Bovengronds -Onder bebouwing -Ondergronds Kengetallen ABK -Toelichting -Woningbouw -Utiliteitsbouw Kengetallen bijkomende kosten -Woningbouw -Utiliteitsbouw Begrippenlijst Colofon
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 201,65

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen