Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 64,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Business

John V. Thill • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Bedrijfskundige inzichten zijn continu aan vernieuwing onderhevig. Business, een inleiding tot de bedrijfskunde geeft een overzicht van zowel de beproefde fundamenten als de nieuwste inzichten uit de praktijk. Bedrijfskundige basisprincipes en strategieën en hun toepassingen worden belicht vanuit verschillende vakgebieden waaronder management, economie, recht en human resource management. Door deze multidisciplinaire insteek ontwikkelt de student een brede kijk op bedrijfskunde.

  In Business, een inleiding tot de bedrijfskunde staat de praktijk centraal. De student leert probleemstukken beschrijven, analyseren en oplossen aan de hand van nationale en internationale cases en actuele voorbeelden over onder andere Apple, Starbucks en bol.com. Ieder hoofdstuk bevat oefeningen, leerdoelen, definities van begrippen en verschillende terugkerende rubrieken zoals 'De persoonlijke relevantie' en 'Leren van zakelijke uitglijders'.

  Dit basisboek is geschikt voor studenten in het hoger economisch onderwijs. Op de website bij het boek, www.pearsoneducation.nl/bovee zijn per hoofdstuk extra toetsvragen en relevante weblinks beschikbaar.

  De bewerking van de Nederlandse editie is verzorgd door Danny Brouwer en Eduard Vooren van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 195mm x 266mm
  Aantal pagina's : 381
  Uitgeverij : Pearson Benelux B.V.
  ISBN : 9789043016926
  Datum publicatie : 04-2010
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 64,50


niet beschikbaar

niet beschikbaar

0-2 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen