€ 14,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Cantina Mexicana

Paul Wilson • Boek • hardback

  • Samenvatting
    Elke dag plukken we letterlijk en figuurlijk de vruchten van de rijke Mexicaanse keuken: tomaten, aardappelen, pepers, bonen, avocado's, maïs, chocolade, vanille, granen en nog veel meer. De Mexicaanse eetcultuur is rijk, divers en uniek in Latijns-Amerika.

    In Cantina Mexicana word je meegenomen en ontdek je de echte keukens van Mexico: van de moles (sauzen) uit het zuidelijke Oaxaca, prachtige visschotels van de schiereilanden Baja en Yucatán, streetfood uit Mexico City tot de eeuwenoude eetcultuur van de Maya's.

    Kijk verder dan de burrito en geniet van zwarte mole op basis van bonen en chocolade of rode mole met tomaat en pepers in de hoofdrol. Maak zelf tortilla's en empanadas met de aangereikte salsa's en recepturen. Eet gegrilde inktvis uit Baja, rund gestoofd in cerveza en rode mole, prachtige salades op basis van bonen, granen en groenten tot taarten op basis van chocolade en pepers.

    Bovendien geeft Cantina Mexicana goede uitleg over typische Mexicaanse producten en de verkrijgbaarheid daarvan.
  • Productinformatie
    Binding : Hardback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 194mm x 241mm
    Aantal pagina's : 320
    Uitgeverij : Good Cook B.V.
    ISBN : 9789461431356
    Datum publicatie : 11-2015
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 14,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 23:15 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen