Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 17,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Anna, journalist
  Anna, journalist (boek)

Chinese meisjes

Ingrid Aanen • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Twee Chinese meisjes, Huan en Li-Ming. Huan is opgegroeid op het platteland in China. Huans vader is wanhopig door de financiële wurggreep waar de familie in verkeert. Hij verkoopt zijn dochter aan een handelaar die haar een gouden toekomst voorspelt. Huan vertrekt met een paar andere vrouwen naar het verre Nederland. Haar nieuwe baas Pasha lijkt in eerste instantie met hen begaan.

  Li-Ming is als klein kind geadopteerd door Nederlandse ouders. De relatie met haar adoptiemoeder is echter verre van optimaal. Door een dramatische gebeurtenis in het gezin loopt ze van huis weg. Wat gebeurt er met beide meisjes? Wat wil de agressieve nachtclubeigenaar Berat van ze? Zullen ze in staat zijn elkaar te helpen? Een spannend verhaal over bedrog, verleiding, misdaad en vriendschap.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 186
  Uitgeverij : Taalring
  ISBN : 9789492475893
  Datum publicatie : 10-2016
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 17,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Maar wat ik mis,’ hij boog zich naar Berat toe om zijn woorden te benadrukken, ‘zijn vrouwen. Ga maar na, welke behoeften heeft een man nog meer naast drank en drugs? Precies, seks en als ze hier door jouw danseressen inmiddels geil zijn geworden wat doen ze dan? Ze gaan weg, ze verlaten jouw zaak op zoek naar een vrouw en geven hun geld hier niet meer uit. Stel je voor dat je hierachter ook gelegenheid biedt tot seks dan blijven ze hun geld in jouw zaak uitgeven en je kunt er zelf aanzienlijk aan verdienen als je het goed aanpakt. Zeker als je wat aandacht besteed aan de wat meer speciale genoegens dan kun je grof geld verdienen en je hebt er zelf een gratis pleziertje bij als je begrijpt wat ik bedoel.’ Pasha keek hem aan met een doordringende, sinistere, bijna hypnotiserende blik in zijn donkere ogen. Berat voelde aan dat hij een grens zou overschrijden wanneer hij hiermee door zou gaan, een grens waarvan geen weg meer terug zou zijn. Starend in de ogen van Pasha leek het wel of hij verlamd was en niets anders kon doen dan zich willig mee te laten voeren naar deze, voor hem nieuwe, duistere wereld. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen