Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 49,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Classroom in a Book: Adobe Illustrator 2020
  Classroom in a Book: Adobe Illustrator 2020 (boek)
 • Cover 10
  10 (boek)

2018 release

Brian Wood • Boek • paperback

 • Samenvatting
  De snelste, gemakkelijkste en meest uitgebreide manier om Adobe Illustrator CC te leren

  Ontwikkel een solide basis voor succesvol werken met Adobe Illustrator CC aan de hand van praktische projecten, zoals het maken van logo's, illustraties en posters. Leer actieve vormen en het gereedschap Shaper gebruiken, in combinatie met dynamische symbolen voor een gestroomlijnd ontwerpproces.

  Maak websiteonderdelen en exporteer ze in verschillende formaten voor moderne, responsieve websites. Van precies illustratiewerk tot schilderen uit de vrije hand: u vergroot uw Illustrator-kennis terwijl u de lessen in dit boek volgt.

  Classroom in a Book® is de populairste serie van hands-on trainingsboeken voor software. Het biedt wat geen enkel ander boek of trainingsprogramma doet: een officiële training van Adobe, ontwikkeld met hulp van Adobe-productexperts.

  Adobe Illustrator CC Classroom in a Book bevat 15 lessen met talloze tips en technieken waarmee u InDesign beter leert beheersen. U kunt het boek van begin tot eind lezen, of de lessen volgen die u interessant vindt.

  Bij de aanschaf van dit boek behoren ook de nodige extra's. Volg de instructies in de inleiding en het voorwerk om toegang te krijgen tot:

  downloadbare lesbestanden waarmee u de projecten in dit boek kunt uitvoeren; de webversie van dit boek, zodat u het boek ook online kunt lezen en de tekst volledig kunt doorzoeken. Wat u nodig hebt bij dit boek: Adobe Illustrator CC (2018 release), voor Windows of macOS. (De software is niet bij dit boek inbegrepen.)

  Opmerking: Classroom in a Book vervangt niet de documentatie, ondersteuning, updates of andere voordelen die het registreren van de Adobe Illustrator CC-software met zich meebrengen.

  "De Classroom in a Book-serie is veruit het beste trainingsmateriaal op de markt. Alles wat u nodig hebt om de software te beheersen zit erin: duidelijke uitleg van iedere les, stap-voor-stapinstructies en de projectbestanden voor de studenten." - Barbara Binder, Adobe Certified Instructor, Rocky Mountain Training

  Trefwoorden: Adobe illustrator CC 2018 beeldbewerking tips trucs ontwerp tekenen design

 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 171mm x 239mm
  Aantal pagina's : 528
  Uitgeverij : Duuren Media, Van
  ISBN : 9789463560467
  Datum publicatie : 07-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 49,99


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen