€ 22,50

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Coach me als ik bel

Eva Laurens • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Jasmijn is begin dertig maar heeft het allemaal nog niet zo goed voor elkaar. Ze verslijt het ene na het andere baantje, woont nog steeds in haar eerste flatje en die ene leuke man komt maar niet op haar pad.
  Tijd voor verandering. Ze besluit al haar tijd en energie in haarzelf te steken. Het is nu tijd voor haar eigen ontwikkeling. En daar heeft ze geen man bij nodig! Mannen zijn vanaf nu uit haar leven verbannen.
  Er is echter een probleem, Jasmijn heeft geen idee hoe ze het aan moet pakken. Haar vriendinnen vinden dat ze wel wat professionele hulp kan gebruiken, maar dat gaat Jasmijn te ver. Zo erg is het nu ook weer niet met haar gesteld.
  Toch verrassen haar vriendinnen haar met een vrijblijvende afspraak bij een coach. Heel attent, maar laat die coach nou net die leuke man van gisteravond zijn waar ze mee heeft geflirt.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 255
  Uitgeverij : Hugola
  ISBN : 9789464436419
  Datum publicatie : 08-2022
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 22,50

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

'Wat is hier aan de hand? Het ziet eruit alsof er een bom is ontploft!' Noor stormt mijn slaapkamer binnen. Nu de beide meiden toevallig in mijn kamer staan, weet ik gelijk wat er aan de hand is, het is een samenzwering. Blijkbaar hebben ze met elkaar afgestemd hoe ze het met mij gaan aanpakken en nu krijg ik de wind van voren. Ik zucht en trek mijn kussen over mijn hoofd.
'Nu is het genoeg. Uit je nest komen en douchen. Hupsakee!'
Opnieuw worden de dekens van me afgetrokken. Met mijn hand zoek ik de deken om hem over me heen te trekken, maar ik vind niks. Ik spiek onder het kussen door om te kijken waar hij is gebleven en zie hem op de grond liggen.
'Geef mijn deken terug. Ik krijg het koud!' zeg ik geïrriteerd, maar ik krijg geen gehoor.
'Ik weet wel waar jullie mee bezig zijn, maar het gaat toch niet werken. Ik wil in bed blijven liggen. Mijn leven heeft geen zin meer.' roep ik dramatisch uit, en zo voel ik het ook. Echt!
'Lieve schat, hoe komt het toch dat je zo in de put zit? Heeft dit te maken met Dirk-Jan? Hij is het niet waard om jezelf zo te verwaarlozen.' Kim gaat op de rand van mijn bed zitten en kijkt me bezorgd aan. Dan pakt ze steunend mijn hand. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen