Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 19,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Het leven van Peter Huisman
  Het leven van Peter Huisman (boek)

Conflict langs de grens

Albert Klomp • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Hoofdpersoon in dit verhaal is Bram Visser. Hij werd geboren in een klein grensdorpje aan de Rijn. Hij was geen opvallende jongen. Hij doorliep de lagere school zonder problemen. Toen de oorlog uitbrak was Bram vijftien jaar en zat in de derde klas van de MULO. Eerst merkte men in zijn dorp nauwelijks iets van de oorlog. In het politiebureau waren acht Duitse soldaten ondergebracht. Die gedroegen zich hoffelijk en betaalden altijd netjes in de winkels. De oorlog kabbelde ongemerkt door en Bram bemoeide zich helemaal niet met de oorlog. Wat verder in de oorlog zou dat drastisch gaan veranderen.

  Schrijver, Albert Klomp, is 67 jaar, gehuwd vader en opa. Was zijn gehele beroepscarrière planeconoom bij een gemeente. Hij is pas na zijn 65e gaan schrijven. Reden een arbeidsconflict. Hij wil dat de wereld en zeker Nederland laten zien. Bij het opmaken van dat boek kreeg hij plezier in schrijven en ging met name romans en oorlogsboeken samenstellen. 'Conflict langs de grens´ is een van de boeken die hij daarna heeft geschreven. Het verhaal, fictie, speelt zich af in het grensgebied waar de Rijn Nederland binnenstroomt.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 205mm
  Aantal pagina's : 176
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789463458955
  Datum publicatie : 04-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 19,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen