Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 61,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Consumentengedrag

Margaret K. Hogg • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Of je nu boodschappen doet, je kamer schoonmaakt, tennist, e-mailt of op het strand ligt: je leven wordt in grote mate beïnvloed door het optreden van marketeers. Consumentengedrag behandelt het effect van marketing op het koopgedrag van consumenten; het onderzoekt waarom mensen producten kopen (of juist niet) en welke invloed producten, diensten en consumptieactiviteiten hebben op hoe je tegen jezelf en anderen aankijkt.

  Dit boek geeft een overzichtelijke en actuele introductie in de wereld van consumentengedrag. De consument wordt in de markt, als individu, als beslisser en als Europese consument beschouwd. Deze vierde editie behandelt bovendien een aantal nieuwe onderwerpen, zoals het toenemende online shopping, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door het opnemen van meer Nederlandse en Vlaamse voorbeelden en perspectieven is deze editie nog toegankelijker gemaakt voor het gehele Nederlandstalige gebied.

  Consumentengedrag, vierde editie is geschreven voor studenten in het hoger onderwijs. Dit boek wordt geleverd met een toegangscode voor Pearson XTRA. Op www.pearsonxtra.nl is veel extra studie- en lesmateriaal beschikbaar, zoals de eText van het boek, meerkeuzevragen, en verschillende cases. Docenten vinden er een docentenhandleiding.

  Michael Solomon, Gary Bamossy, Søren Askegaard en Margaret K. Hogg zijn werkzaam als hoogleraar marketing en consumentengedrag aan verschillende universiteiten in de Verenigde Staten en Europa. Verantwoordelijk voor de Nederlandstalige bewerking zijn Marie-Ange de Kort (eindredactie), docent opleiding vrijetijdsmanagement aan Hogeschool Inholland; Peter Nonhof, docent marketing aan Stenden Hogeschool; en Ynte van Dam, docent marktkunde en consumentengedrag aan Wageningen Universiteit.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 197mm x 268mm
  Aantal pagina's : Niet bekend
  Uitgeverij : Pearson Benelux B.V.
  ISBN : 9789043023924
  Datum publicatie : 06-2013
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 61,50


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen