€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Croisade van een Croiset

M. Croiset • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Manja Croiset is op late leeftijd gaan publiceren. Binnen twee jaar tijd is dit het vijfde boek dat van haar verschijnt. Haar boeken zijn heel positief ontvangen. Haar rauwe stijl, haar originele benadering en haar brede blikveld maken diepe indruk. In januari was zij dichter van de maand op www.leestafel.info.
  Haar werk wordt vaak onder de poëzie geschaard, maar dat doet het geen recht. Zij heeft een aspecifieke manier gevonden voor een lange levensbeschrijving. Je zou haar werk lyrisch proza of een roman in dichtvorm kunnen noemen.
  Croisade van een Croiset is een verzamelbundel, bestaand uit nieuwe gedichten, aangevuld met het korte verhaal Maria was echt maagd,nieuwere woordspelingen, wat Engelse tekstjes plus wat nagekomen kinderherinneringen.
  In het eerder verschenen Mijn leven achter onzichtbare tralies zijn haar kinderherinneringen gebundeld. Het boek Dissonante symfonie bestaat uit verzamelde gedichten met ook daarin opgenomen een blok woordspelingen.
  Binnenkort verschijnt Een knipoog in de duisternis, een bloemlezing uit verscheidene bundels. Het eerder verschenen Uit de spelonken van mijn ziel is een compilatie uit Mijn gedachtengoed en Geschreven zelfportret en bevat gedichten.
  In alle boeken zitten invallen, ontstaan tijdens het maken van de selecties. Alle boeken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, het is één verhaal.

  Verschenen bundels:
  Dissonante symfonie (2006)
  Mijn leven achter onzichtbare tralies (2007)
  Uit de spelonken van mijn ziel (2007)
  Out of the caves from my soul (2007)
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 128mm x 202mm
  Aantal pagina's : 332
  Uitgeverij : Elikser B.V. Uitgeverij
  ISBN : 9789089540201
  Datum publicatie : 05-2008
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

5-7 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen