€ 15,50

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Dag-verpleging

clasina leune • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Je zal maar patiënt of verpleegkundige zijn…

  Schrijfster Clasina Leune (pseudoniem van Ineke de Jong) is zo’n verpleegkundige. Met haar jarenlange ervaring beschrijft ze hartverwarmende, leuke en soms ook verdrietige momenten uit het dagelijks leven van een verpleegkundige. Ondanks de hoge werkdruk heeft ze haar werk altijd met veel plezier en voldoening gedaan. En dat is te lezen in dit onderhoudende boek.

  In Dag-verpleging lezen we hoogtepunten uit het werkzame leven van een bevlogen verpleegkundige vanaf het moment dat ze als 17-jarig, onbevangen meisje begon, tot het moment dat ze haar werk vele jaren later met een voldaan gevoel neerlegde.

  De verhalen zullen herkenbaar zijn voor iedereen; niet alleen voor patiënten en verplegend personeel, maar ook voor buitenstaanders die op de een of andere manier betrokken zijn geweest bij een ziekenhuisopname.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 137mm x 215mm
  Aantal pagina's : 152
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789463454551
  Datum publicatie : 09-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (9 uit 2 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  08-12-2018
  Boom
  Mijn boek ligt onder de boom, dus moet het nog krijgen. Stiekem al een paar bladzijdes gelezen en is een feest van herkenning. Ook ken ik de schrijfster wist niet dat ze zo mooi en herkenbaar kon schrijven, maar het verbaasd me niet. Kan niet wachten om het uit te lezen.


  Geplaatst door uit Vlaardingen , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  01-12-2018
  Geweldig
  In een keer uitgelezen, grappig, leerzaam en soms ontroerend boek. Geeft een uitstekende inkijk in het wel en wee op de hartbewaking. Echt een aanrader !!!

     Leest makkelijk
     Boeit direct
     Geen

  Geplaatst door uit Zuid holland , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 10 uit 10

€ 15,50

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

“Goedemorgen mevrouw Slager, heeft u goed geslapen?” “Ik heb helemaal niet goed geslapen en die kerel van gisteravond hoef ik niet meer aan mijn bed. Als hij vanavond weer dienst heeft dan vloek ik hem de kamer uit.” “Zo, dat klinkt niet goed.” “Nee, dat is zeker niet goed. Ik mocht niets van die vent want zodra ik maar even iets uit mijn kastje wilde pakken dreigde hij mij vast te binden. Denk je dat dat leuk is om te horen?” Ze huilt erbij terwijl ze dat vertelt en het is een zielig hoopje mens in een rommelige kamer en het benauwt Ineke. Propvol is het. Er staat een postoel, een rolstoel, een koffer met kleding, een tas met ditjes en datjes en een rollator. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen