€ 19,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Dandelion

fragmenten uit een leven met ptss

Laura Oest • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Dandelion gaat over paardebloemen en leeuwen. Een geweldig metafoor over loslaten en strijdbaar zijn. Over trauma en depressie. Het gaat over dapper genoeg zijn om het meest kwetsbare te beschermen: het leven. Het gaat over de strijd om te kunnen loslaten om daarna opnieuw op te bloeien.

  In Dandelion krijgt de lezer een uniek kijkje in het hoofd van iemand met een depressie en een posttraumatische stressstoornis. Het zijn fragmenten, gedichten en korte teksten over alles wat er in mij om ging terwijl ik de strijd aanging met het monster in mijn hoofd.

  Dankzij dit boek heb ik mijn eigen verhaal een plek kunnen geven. Ik heb lang getwijfeld of ik mijn verhaal wel wilde delen, omdat het misschien te heftig, te zwaar of te confronterend zou zijn. Het delen is voor mij belangrijk geweest in het verwerken en loslaten.

  Ik weet dat er meer mensen zijn, die net als ik, geconfronteerd zijn met de impact van trauma op hun leven. Met dit boek wil ik je laten weten dat je niet alleen bent. Dat het niet uitmaakt hoe donker het soms is, het altijd weer licht wordt. Ook al voelt dat op dit moment misschien nog niet zo.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 205mm
  Aantal pagina's : 117
  Uitgeverij : Living Lau
  ISBN : 9789090345819
  Datum publicatie : 05-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 19,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen