€ 15,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Dansen met je Ego

Sanatan de Jongh Swemer • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Praktische filosofie: wijsbegeerte in de praktijk van het dagelijkse leven. Een leven met jezelf en met anderen om je heen, zelfs anderen elders, die je niet eens kent. De auteur, wereldreiziger en interviewer van hedendaagse grote geesten, beschrijft in toegankelijke taal hoe je je vrij kan maken van de beperkingen van een krampachtig ego. Je hoeft je ego niet te overwinnen of uit te gummen... dans ermee.

  Hoe ontstaat je Ego? Wat is het precies? Heb je het wel nodig? Maakt je Ego je sterk of juist kwetsbaar? Wat zijn de valkuilen van je Ego? Hoe ga je daarmee om? Kun je plezier hebben van je Ego? Kun je dansen met je Ego?
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 130mm x 195mm
  Aantal pagina's : Niet bekend
  Uitgeverij : Artscience
  ISBN : 9789492079541
  Datum publicatie : 09-2021
 • Inhoudsopgave
  1- Hoe ontstaat je Ego? 2- Ben je wel je lichaam? 3- Jouw gedachten, meningen en overtuigingen 4- Jouw gevoelens en emoties 5- Is Ego het grootste bijgeloof? 6- Omgaan met kritiek en complimenten 7- Zie het gevaar van vergelijken 8- Van verwachtingen naar teleurstellingen 9- Filters in het bewustzijn 10- Dansen met je Ego vanuit je stiltepunt 11- Over veranderlijkheid en vergankelijkheid 12- Er is geen eigen ‘IK’ 13- De spannende dynamiek van dualiteit 14- Samenvattend verder 15- Stilte ervaren
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 15,50

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen