€ 31,99

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

  • Cover De 100 beste gerechten die je gegeten moet hebben
    De 100 beste gerechten die je gegeten moet hebben (ePUB)
  • Cover Handboek voor de perfecte steak
    Handboek voor de perfecte steak (boek)

De 100 beste gerechten die je gegeten moet hebben

Marcus Polman • Boek • hardback

  • Samenvatting
    Dé 100 ultieme klassiekers voor iedereenHoe maak je de perfecte pasta vongole, tarte tatin of paella? Of een steengoede rendang, crème brûlee of aardappelpuree zoals-ie-écht-hoort? De redactie van het onlinefoodmagazine FavorFlav.com ging op onderzoek uit en stelde de lijst samen van '100 beste gerechten die je gegeten moet hebben'. Klassiekers die eigenlijk iedereen zou moeten kunnen maken. Met beroemde gerechten vanuit de hele wereld. Op basis van degelijke research en en uitvoerig getest in de eigen redactiekeuken.Boordevol praktische tips bij elk recept. Wat zijn de do's & don'ts van de ultieme pasta carbonara? Wat is de beste manier om een ei te pocheren voor je Eggs Benedict? Wat zijn de valkuilen bij het bereiden van zoiets ogenschijnlijk eenvoudigs als gebakken aardappelen of een hamburger? Geschikt voor de geoefende thuiskok die zijn keuken-skills wil perfectioneren als ook voor de meer onervaren keukenprins(es).Hét boek dat alle andere kookboeken (eigenlijk!) overbodig maakt.· Recepten van 100 ultieme klassiekers
    · Met duidelijke tips & trics
    · Voor de ervaren én minder ervaren thuiskok
    · Van de redactie van FavorFlav.com
  • Productinformatie
    Binding : Hardback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 198mm x 257mm
    Aantal pagina's : 260
    Uitgeverij : Carrera culinair
    ISBN : 9789048843978
    Datum publicatie : 11-2018
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 31,99

niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 23:15 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen