€ 24,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De Alleenganger

Eenzaamheid ... een uitdaging!

Jan Verduin • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Een reis door en vanuit het innerlijk van de schrijver, met zijn campertje als toneelattribuut.

  De Alleenganger op pad om een al-één-ganger te worden. Tenminste ... dat is de zoektocht. Op een unieke, open, eerlijke en ook bij vlagen hilarische wijze beschrijft deze Alleenganger zijn ervaringen, ontmoetingen, gedachten en inzichten op deze tocht. De sensitieve man ontdekt dat de stilte niet buiten zichzelf gevonden kan worden, maar dat daarvoor een innerlijke reis nodig is. Met andere woorden, de reis heeft een tweeledig karakter: uiterlijk én innerlijk.

  Op een inzichtelijke manier zien wij het spirituele doel en de betekenis van het alleen-zijn. Ook binnen relaties ontkom je er niet aan. Het is een verwijdering van je diepste zelf en je ervaart dan de innerlijke roep om dat te herontdekken. Iedereen – niemand uitgezonderd – wordt op een bepaald moment met deze innerlijke roep geconfronteerd.

  HSP – hooggevoeligheid – waar velen in deze tijd mee te maken hebben, Christusbewustzijn, droombeleving, meditatie en eenheidservaringen komen in dit boek ruim aan bod.

  Ook wordt er een verbinding gelegd met de corona - crisis. De vele mensen die hier rechtstreeks of zijdelings door geraakt worden kunnen in dit boek troost en antwoorden op hun innerlijke vragen vinden.

  In dit veelzijdige boek zullen veel lezers zich herkennen. Het is een boek van deze tijd, met nieuwe en hoopvolle perspectieven voor de mens die naar de zin van het bestaan zoekt nu het materialisme zijn glans verloren heeft.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 300
  Uitgeverij : deverwanten.nl
  ISBN : 9789090337463
  Datum publicatie : 09-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 24,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen