Niet leverbaar

×

€ 9,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De broodbijbel

• Boek • paperback

  • Samenvatting
    In al zijn vormen en variëteiten is brood overal ter wereld in de keuken een populair voedingsmiddel. Dit boek geeft u een uitgebreid overzicht van allerlei broodsoorten, afkomstig uit alle hoeken van de wereld. De nuttige informatie, prachtige foto's en recepten om van te watertanden vormen een perfecte combinatie.

    Dit uitvoerig naslagwerk gaat tevens in op elk aspect van uw broodmachine - van het proces van het broodbakken tot de verschillende instellingen, programma's en technieken - evenals op het maken van met de handgevormd brood en kleine broodjes.

    Hier vindt u alles van uw gading, van eenvoudige broden tot de wat veeleisender handgevormde broden, broodjes en cakes. Van standaard witbrood, volkorenbrood en boerenbrood via Frans brood, vierzadenbrood, uienfocaccia, ciabatta en feta-olijvenbrood tot petit pain au chocolat, Deens fruitgebak, chocoladebrood, passiecake en vruchtenteabread.

    Precieze aanwijzingen en foto's in fullcolour voeren u stap voor stap door de recepten naar een perfect resultaat!
  • Productinformatie
    Binding : Paperback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 175mm x 217mm
    Aantal pagina's : 2010
    Uitgeverij : Niet bekend
    ISBN : 9789048303069
    Datum publicatie : 01-1970
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 9,99

niet beschikbaar

niet beschikbaar



Niet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen