Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 47,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Persoonlijk meesterschap in management
  Persoonlijk meesterschap in management (boek)

De brug bouwen terwijl je erover loopt

R.E. Quinn • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Robert Quinns bestseller Diepgaande verandering maakte duidelijk dat iedereen een leider van veranderingen kan worden, maar dat daarvoor een transformatie van het 'zelf' nodig is. Het boek sprak duizenden lezers aan en velen vertelden Quinn hoe dit boek hen op het pad naar diepgaande verandering had gezet.

  De brug bouwen terwijl je erover loopt vertelt de persoonlijke verhalen van mensen die zich hebben overgegeven aan diepgaande verandering. Quinn kreeg daaruit de inspiratie om zijn concept een stap verder door te voeren en een nieuw leiderschapsmodel te creƫren: de fundamentele toestand van leiderschap. De ontdekking van deze transformerende toestand vormt het hart van dit boek. Quinn laat zien hoe iedereen de fundamentele toestand van leiderschap kan bereiken door de acht praktijken toe te passen rond het thema toenemende integriteit: reflectieve actie, authentieke betrokkenheid, waarderend onderzoek, geaarde visie, buigzaam vertrouwen, afstandelijke onderlinge afhankelijkheid, verantwoordelijke vrijheid en onverzettelijke liefde.

  Om een leider te kunnen worden is betrokkenheid nodig in het proces van diepgaande verandering in jezelf, waardoor anderen worden uitgenodigd hetzelfde te doen. Zodra dit proces in gang is gezet, beginnen we elkaar werkelijk te transformeren en worden we het soort leiders dat we willen zijn.


 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 150mm x 230mm
  Aantal pagina's : 271
  Uitgeverij : Boom
  ISBN : 9789052614847
  Datum publicatie : 01-2004
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 47,00


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen