€ 25,00

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De designers van ons (experimentele) universum

de Huargardiaanse beschaving

Martijn van Staveren • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Dit boek bevat veel informatie van Martijn van Staveren over de ontwerpers van het oorspronkelijke experiment aarde en is samengesteld uit meerdere transcripten van onder meer lezingen, educaties, Crowd Powers en Mensbelevingen in de natuur.
  Sommige onderwerpen worden daarom meerdere keren aangevlogen. Telkens op een ander moment en vanuit een andere hoek, waardoor het een completer beeld geeft en dieper begrepen kan worden.

  Martijn is vanaf zijn negende levensjaar veel in contact geweest met de designers van dit universum, de Huargardianen. Een diep begrip van het gehackte experiment waar we in leven en het directe contact met de makers daarvan werd voor hem een belangrijk omslagpunt in zijn leven.

  Wij, Moniek en Arjan, kregen een beknopt document toegestuurd met een beschrijving van de designers. Dat raakte ons diep en we voelden aan, net zoals de maker(s) van dat document, dat een juist begrip van en een dieper contact met de designers een belangrijke sleutel vormt om de uitgang van het uiterst complexe, overgenomen experiment van dit universum in onszelf terug te kunnen vinden. Het was aanleiding om ons daarin steviger en gefocuster te verdiepen en dit indringende boek samen te stellen. In het proces hebben we zelf ook bewuster en meer contact met de designers gekregen en daarom voegen we er graag twee essays en een gedicht van Moniek aan toe.

  We bieden dit aan ieder aan, die bezig is met zijn en haar eigen krachtsbewustzijn en daarin steeds gelaagder gefocuste informatie in zichzelf wil opnemen en of verdiepen naar de buitenwereld toe, wetende dat wij het zijn die deze informatie allen in ons dragen. We vragen ieder dan ook in Bewustzijn en met het grootste respect om te gaan met Martijn zijn ervaringen die hij deelt ook namens de force, een kracht die van ons vraagt of wij onszelf niet langer willen betwisten, enkel omarmen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 262
  Uitgeverij : Stichting Earth Matters
  ISBN : 9789078500360
  Datum publicatie : 06-2022
 • Inhoudsopgave
  1. Voorwoord
  2. Het aankoppelen in dit universum
  3. De Huargardianen, een alliantie van 8 rassen
  4. Ondanks non-interventie: Invasie van het originele Huargardiaanse experiment
  5. De crux van waarneming en het intact blijven van het originele experiment
  6. Organische, analoge en synthetische werkelijkheden
  7. Wat is experiment en wat is bestaan?
  8. Twee soorten mensen
  9. Onze samenleving: de 54e opkomst van beschaving op deze aarde
  10. Emotioneel design
  11. Tijdlijnen en 188 superdimensies
  12. De hack in 1958
  13. De val van Gaia
  14. Over dieren in het experiment
  15. Bekrachtiging met betrekking tot de designers (de derde uit Crowd Power 13)
  16. Gesprek met de designers (gedicht door moniek van pelt)
  17. De totale vrede in het hele universele scheppingsveld herstellen
  18. De essentie van het scheppingspotentieel
  19. Verstrikt raken in de matrix – demping van levensvreugde
  20. Genezing: Het terugzetten van de blauwdruk van het oorspronkelijke designers concept in je lichaam
  21. Ontmoetingen - Wij zijn de leerlingen van onze leerlingen
  22. De creatieve kracht van de baarmoeder
  23. Nederland en de verschuiving door de hack
  24. UFO disclosure, een gehackte agenda waar de designers niet inpassen
  25. Designer waarneming, technologie en kracht
  26. Je kernboodschap en de designers
  27. Herschepping door voorstellingsvermogen
  28. Vanuit het gehackte script van de dood terug naar de onsterfelijkheid
  29. Gesprek met de designers over leven en dood (door moniek van pelt)
  30. De ingebouwde Great Reset van de designers en het huidige gevecht om de hoofd-tijdlijn
  31. RESET - in vrije taal: Regels En Systemen Eindigen Totaal | samenspraak met vrije velden om de designers van dit universum te ontmoeten (door moniek van pelt)
  32. De 2e hack: De Aethians nemen het over van de Annunaki (1e hack) en hoe je dat kunt waarnemen (en ontdoen) in jouw leven
  33. Hoe vrij wil een mens werkelijk zijn? Werkelijk?
 • Reviews (9,3 uit 3 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  25-06-2024
  Verhelderend boek
  Het boek van Martijn van Staveren is heel informatief en waardevol. Het leest af en toe een beetje stroef maar dat heeft met de inhoud te maken. Ik vind het fijn dat deze informatie in boekvorm is uitgegeven. Kan je altijd even terugbladeren. Dankjewel.


  Geplaatst door uit Willemstad NB , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  22-04-2024
  Je dacht dat je alles al wist?
  Voor mensen die zich afvragen of dit het nou is, dit leven. Als het doordringt wat er werkelijk speelt is je leven nooit meer hetzelfde. Helder, begrijpelijk te lezen. Voor iedereen. En ook als je het niet kunt voelen zul je je de rest van je leven afvragen: " stel dat het klopt". Hulde voor de deler.

     Makkelijk leesbaar
     Mindblowing
     Geen
     Geen

  Geplaatst door uit Groningen , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  23-05-2023
  Lezen met een open geest, zonder oordeel
  Het boek is heel toegankelijk voor iedereen! Wel is het zo dat de inhoud oordeel loos gelezen moet worden. Het is informatie waar we nog nooit over na hebben gedacht. Maar zet je wel aan het denken. Jammer is dat er geen contact mogelijk is met de auteur. Dus nieuwe vragen die ontstaan om verder tot verdieping te komen is niet mogelijk. Jammer


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 25,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Het aankoppelen in dit universum

Ik zal jullie vertellen hoe ik hier dus ben gekomen volgens mijn systeem, wat er nu biologisch en in mijn wezen nog van over is gebleven wat ik mij kan herinneren.
Ik ben aanwezig in een wereld waar heel veel kleur is, héél veel kleur. Een wereld waar alleen maar warmte is, geen warmte dat je verbrand van de zon, maar gewoon warmte, buiten en binnen. Een wereld waar alleen maar organische werkelijkheid is, alles is daar 100% natuur.
Een wereld waar bomen en planten zijn, net als hier op de aarde maar waarin alles in een heel rustige vloeiende energie is. Waar geen structuur is van controle, waar geen blikken zijn van dat je elkaar onderzoekt maar waar overal herkenning is.
Arjan: Ook met een lichaam?
Martijn: Ook met een lichaam. En dat dat lichaam ook weer voortkomt uit het neurologische systeem van dat fysieke lichaam, daar kom ik straks nog wel op. En in die wereld is het, je zou kunnen zeggen een soort hemelse wereld, zoals we dat hier op de aarde hebben geleerd zeg maar. En vanuit die wereld weet ik dat het nog steeds niet de wereld is waar ik vandaan kom. Ik weet ook dat het een wereld is waar niemand vandaan komt.
In die realiteit, heb ik het besluit genomen, net als heel veel mensen, om het deel wat geïnfecteerd is, ik ga het even aards benoemen, in mijn wezen, wat artificieel is gemaakt, waar door een deel van mijzelf niet analoog functioneel is, waardoor er een interventie in mijn systeem draait, waardoor ik niet terug kan naar het gigantische veld van de scheppingskracht, om dat te gaan onderzoeken door erin te duiken. En dat heb ik gedaan.
Ik ben naar een speciale ruimte gegaan en dat is een gigantisch groot complex, wat helemaal opgebouwd is, uit een soort marmer, een soort marmer gebouw, helemaal wit met een hele mooie kleurstrepen en goudstrepen erin. Daar ben ik gaan liggen op een vloeibare tafel, die organisch van aard is, dus die wordt gedragen door die aarde, door die planeet, ben daar in gaan liggen en er waren 44 mensen, grote mensen, groter dan ikzelf... om me heen gaan staan. Dat zijn de Huargardiaansen, de Huargardiaanse beschaving, dat zijn 14 dichtheden verder als de aarde en die hebben een technologie, die ze aan ons hebben meegegeven, met hun bewustzijn door naar ons te kijken, waardoor het mogelijk is voor de mens, in een situatie die voor ons nu al hemels is, die van onze oorsprong nog steeds een heel beknopte realiteit is, om door middel van hun observatie, naar binnen te gaan met mijn bewustzijn en op reis te gaan naar een deel in dat bewustzijn wat ik daar tot mij heb en daar met mijn bewustzijn in te loggen, dus te koppelen en vervolgens met mijn bewustzijn geschakeld te raken aan de pijnappelklier, zoals we dat hier noemen, van een embryo. Dat is wat ik heb gedaan en ik weet dat me 100% exact te herinneren. En dat is een reis door het universum. Het is een reis door een schil, je gaat door allerlei verschillende lagen heen, terwijl je daar naar binnen gaat want dat zijn celmembranen. En een cel is dus het universum, daar ga ik allemaal nog in een later stadium veel verder op in, het gaat nu om ons eigen voorstellingsvermogen.
En als je die met plasmamicroscopen gaat bekijken, die echt in gebruik zijn genomen, dan kun je in de cel van de mens kun je zien dat dat een universum is... letterlijk. Alle sterrenstelsels die we hier zien zitten gekopieerd in ons cel bewustzijn. En ik reisde in dat cel bewustzijn naar binnen en ik ging mijn bewustzijn koppelen aan die werkelijkheid en terwijl ik dat deed vloeide ik met dat bewustzijn in dat universum en ik zat ogenblikkelijk... ik ging dwars door lagen heen... verschillende schillen van controle en ik zat in een keer in het lichaam, in de baarmoeder van mijn moeder. En ik vond het verschrikkelijk… ×
SERVICE
Contact
 
Vragen