€ 18,95

ePUB ebook

  € 9,99

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Eer van de familie Santoro
  Eer van de familie Santoro (ePUB)

De eer van de familie Santoro

Genni Gunn • Boek • paperback

 • Samenvatting
  De eer van de familie Santoro is in heldere stijl, met veel gevoel geschreven en voert de lezer vanaf de eerste bladzijde mee in een verhaal over onuitgesproken verlangens en de verstikkende kracht van familiebanden.

  Wanneer bij de sloop van een oude villa aan de Italiaanse kust bij toeval het lichaam van Vito Santoro wordt opgegraven, sluit zijn zus Piera, de matriarch van de familie Santoro, zich op in haar kamer. Ze wil met niemand praten, behalve met haar Canadese neef David. Alle broers en zussen, die inmiddels verspreid over drie continenten wonen, komen terug naar het ouderlijk huis om de toedracht van hun broers dood te achterhalen. Maar iedereen zit vol wrok; zodra ze elkaar terugzien vliegen de verwijten over en weer.
  Piera vertelt David de geschiedenis van de Santoro's in het Italiƫ van de jaren 40: over het zware en armoedige leven van het gezin met zeven kinderen, een ontrouwe vader, een depressieve moeder en over de rivaliteit tussen de kinderen die ieder moesten vechten voor hun dromen. Gaandeweg ontdekt David de waarheid: de sluimerende vendetta's, een verboden liefde en het mysterie rond de dood van zijn oom Vito.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 137mm x 216mm
  Aantal pagina's : Niet bekend
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789047202837
  Datum publicatie : 01-1970
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 18,95

niet beschikbaar

0-2 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen