Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

Niet leverbaar

×

€ 23,20


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De geboorte bij de hond

G.C. van der Weijden • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Dit boek wordt wel de bijbel van de fokker genoemd: het voorziet al decennialang in een informatiebehoefte over de ontwikkelingen op het gebied van de voortplanting van de hond en de socialisatie van de pup.

  Dit regelmatig bewerkte en uitgebreide, heldere standaardwerk bevat een allesomvattend overzicht van het voorplantingsproces van de hond en zijn wilde soortgenoten.

  Het boek gaat uit van een groots opgezette, internationale enquête onder hondenfokkers, waarbij gegevens van meer dan duizend bevallingen werden verzameld.

  Aan de orde komen de bouw en de functie van de geslachtsorganen, het begin van de dracht en de ontwikkeling van de foetus. Het belangrijkste deel van het boek wordt gewijd aan de dracht zelf, het begin van de baring en het verloop van de geboorte. Een aantal geboorten wordt van minuut tot minuut beschreven en zelfs kunstmatige inseminatie en embryotransplantatie komen aan bod.

  Deze bijzonder volledige en zeer rijk geïllustreerde uitgave is een onmisbare vraagbaak voor hondenliefhebbers, fokkers en dierenartsen in opleiding.

 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 152mm x 231mm
  Aantal pagina's : 200
  Uitgeverij : A.J.G. Strengholt's Boeken Anno 1928 B.V
  ISBN : 9789049401153
  Datum publicatie : 11-2015
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 23,20


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Niet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen