Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 17,99

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Speeksel, sperma & wijn
  Speeksel, sperma & wijn (boek)
 • Cover Zij is van mij
  Zij is van mij (boek)

De gevallen vrouw

Iris Luijten • Boek • paperback

 • Samenvatting
  ‘Nooit meer een man voor mij!’ had Emma besloten. En al helemáál geen onbereikbare. Toch was er die allesomvattende flirt met docent Vic. Ze besloot de stoute schoenen aan te trekken en hem op de koffie uit te nodigen. Na haar opleiding stond haar per slot van rekening niets meer in de weg. Maar toen volgde een kort antwoord met een afwijzing. Emma begreep er niets van, maar één ding stond vast: ze zou naar de andere kant van het land verhuizen om daar opnieuw te beginnen. Al snel bleek dat hij niet uit haar leven was verdwenen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 342
  Uitgeverij : Luijten I.
  ISBN : 9789464061154
  Datum publicatie : 08-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 17,99

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Nu Vic en ik elkaar al hadden bewogen al dan niet vervlochten, bezegeld met de lippen der hunkering, vond ik dat ik na twee weken radio-stilte het recht had hem te kikken via de chat-app Kik. Natuurlijk had ik geduldig af kunnen wachten tot zijn eega zich beter voelde, maar hoelang had ik moeten wachten? Een lichamelijk zieke kon rekenen op een begin en een eind, een geesteszieke had een niet te peilen uitzicht. Omdat Vic minimale informatie met me deelde over haar, wist ik niet in welke categorie zij viel. Het was beter minimaal op de hoogte te zijn, zodat ik geen empathie en sympathie voor haar zou ontwikkelen. Dat wilde ik ook niet, want ze had een veeleisend, bitchy karakter. Ze claimde hem naar mijn beleving te veel. Toch knaagde het dit niet te weten. Hij had best iets van zich kunnen laten horen, al was het maar om te melden dat hij me niet vergeten was. Nee, het wachten had lang genoeg geduurd. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen