Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 19,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De Hallucinatiefabriek

Adinde Schoorl • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Monica woont in Santa Cruz de la Sierra in Bolivia, waar het verschil tussen rijk en arm erg groot is. Na een voorval waar ze niet over wil of kan praten stopt ze met haar studie economie en regelt haar vader een baan als secretaresse voor haar. Het is een doodsaaie baan maar Monica is vooral afgeleid door de verleidingen van alcohol, drugs en de perikelen van de stormachtige relatie met haar vriend Daniel. Het verleden volgt Monica overal en ze kan een voorval uit haar middelbare school maar niet vergeten. Want wat niemand weet is dat Monica achtervolgt wordt door doden. Ze zijn overal en praten tegen haar. Maar dan komt ze een zonderlinge vrouw tegen die een boodschap heeft van haar vader ook al ligt die al maanden in een verzorgingstehuis na een beroerte en praat niet meer. Zo komt Monica in aanraking met de mysterieuze Hallucinatiefabriek en wordt ze langzaam een wereld ingezogen waar vluchten voor het verleden geen optie meer is.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 236
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 11-2017
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8,7 uit 3 reviews)

  05-08-2019
  Te spannend om weg te leggen!
  Goed geschreven! Heel spannend en weg leggen is geen optie :) Meteen uitgelezen. De locaties zijn uniek en het verhaal interessant. Heerlijk als je even lekker weg wilt dromen en toch een boeiend boek wilt lezen. Aanrader.

     Goed geschreven
     Spannend!
     Te snel uit

  Geplaatst door uit Amersfoort , leeftijd 30-39
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  28-05-2018
  Super mooi boek!!
  Vond het een heel mooi boek. Het leest echt heel makkelijk weg en je zit direct in het verhaal. Eenmaal begonnen met lezen kon ik haast niet meer stoppen. Heb het uiteindelijk in twee keer uitgelezen en vond het jammer toen het uit was. Zeker een aanrader!

     Mooi verhaal, leest makkelijk
     Uitnodigende omslag

  Geplaatst door uit Enschede , leeftijd 30-39
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  09-01-2018
  doet goed vermoeden waar het over gaat
  spannend boek voor jong volwassenen Zou deels zomaar kunnen plaatsvinden Leuke beschrijvingen van de plaatsen waar het zich afspeelt


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 19,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen