€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De Hoer van Babylon

Een leven lang verlangen naar liefde

Esther Storm • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Een verhaal vol tegenstrijdigheden en raakvlakken.
  Over schone schijn en losbandig gedrag.
  Vergeef ons onze schulden zoals ook wij anderen hun schulden vergeven en leidt mij niet in bekoring.

  Mijn handen wassend in onschuld, dromend van de liefde met vlagen van herinneringen over de plezierige aanrakingen van mijn huid, zinderend van genot.
  Omarmend dat ik zo een gezegend mens ben, afvragend waar ik het allemaal aan heb verdiend. Ontkenning maar toegevend nooit toe te willen geven.
  Van spirituele lofzangen tot aan nuchter boerenverstand en weerstand tegen al de bullshit die ons wordt geleerd, voorgekauwd, wijsgemaakt en opgedrongen.

  Dat niets is wat het lijkt.

  De wereld van de liefde geschreven met een hartverscheurende ondertoon. Over genot, schaamte en de eeuwig voortdurende taboes.
  Vol van niet oordelende beschrijvingen tot aan extreem venijnige kritiek naar de wereld, de mensheid en hun helse gedrag.

  Een boek geschreven vanuit puurheid.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 267
  Uitgeverij : Esther Silooy
  ISBN : 9789464434194
  Datum publicatie : 06-2022
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8 uit 5 reviews)

  30-06-2022
  Gefeliciteerd met je 1e boek.....
  Heerlijk ontspannend boek wat je in 1 adem uitleest door haar 'frisse' schrijfstijl. Als naaste familie natuurlijk erg geinteresseerd in jeugd- en familiegeschiedenis en enorm geboeid om die compleet andere beleving! Zorg dat je dit boek in huis hebt voor de zwoele zomeravonden haha... Plaatsvervangend trots hier!


  Geplaatst door uit Brabant , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  29-06-2022
  Een (h) eerlijk verhaal in één adem gelezen
  Een open oprecht verhaal waar ik als vrouw veel in herken, een vrouw die alles uit het leven wil halen. Ik ken de schrijfster als een verre bekende maar voel dat er nog veel meer in haar zit. Haar ondeugende ontdekkingsreis gaat haar de mooiste verhalen opleveren. Chapeau voor de oprechtheid. ik kan niet wachten op t volgende boek. X

     Onbevangenheid

  Geplaatst door uit Brabant , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  28-06-2022
  Ik heb het boek in een adem uitgelezen.
  Mooi geschreven boek. Open, eerlijk, humoristisch en zonder gêne. Ik zie Esther helemaal voor mij wanneer ze over haar avonturen vertelt. Een boek waarin ik mij goed kan verplaatsen in de schrijfster omdat veel situaties, gevoelens en emoties herkenbaar zijn.


  Geplaatst door uit Overijssel , leeftijd 30-39
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  06-06-2022
  Openhartig en met lef geschreven!
  Een boek waarin verlangen en begeerte in de liefde gedetailleerd omschreven worden met lef en eerlijkheid. Moo! de openhartigheid over de familiegeschiedenis en herinneringen. Leest prettig door en puur! Kortom een boek die gelezen mag/moet worden door vrouwen EN mannen!!


  Geplaatst door uit Groningen , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  05-06-2022
  Een heerlijk boek om in één keer uit te lezen
  Het is al even geleden dat ik een boek heb gelezen waarin zo openlijk over het persoonlijk leven werd geschreven. Esther is zo iemand. Ze verteld over haar jeugd, haar ouders, haar afkomst, haar anders zijn en de vele kortstondige relaties. In elke hoofdstuk worden alle details beschreven. Ook de vele relaties waarin ze de echte liefde zoekt maar waarin ze telkens weer wordt verleid door de seksuele lust van het moment. Soms zat ik met rode oortjes te lezen wanneer ze expliciet, tot detail de liefde met een man beschrijft. Daarin deelt ze haar seksuele voorkeuren openlijk en ongecensureerd. Kortom een boek iedereen in ze zijn boekenlijst zou moeten hebben staan. Chapeau !


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

`Dat moet je nooit doen, ´ zegt hij.
Het advies van een man die vreemdgaat. `Je moet wachten met seks. Vrouwen zijn geen mannen. ´
Hij kijkt me aan met een vastberaden blik.
`Ga nooit meteen met een man naar bed alvorens te weten wat zijn intenties zijn. ´ Maar hoe doe je dat, als je een man zo aantrekkelijk vindt dat het verlangen om hem aan te raken de overhand neemt. Dat je de ruimte die je voelt, tussen hem en jou, zo snel mogelijk wilt laten verdwijnen. Toe wilt geven aan het gevoel in je borst. Twee magneten, die niet anders kunnen dan zich willoos aan elkaar over te geven. Zoals de maan, die voor altijd om de aarde draait. Totaal aan elkaar overgeleverd. Zolang het duurt.
Ik herinner me dezelfde woorden van een andere man, een man zonder geweten, die het niet zo nauw neemt met de waarheid, maar hij het blijkbaar wel nodig vindt om dit tegen mij te zeggen. Hij staat naast me en wanneer hij dit zegt, kijkt hij me vluchtig aan. De man die zich voordoet als mijn minnaar, gedraagt zich alsof hij mij liefheeft, maar houdt er ondertussen diverse liefjes op na.
Een man die achteloos zijn ego streelt met de vele vrouwen die hij tot wanhoop drijft. Hen een illusie geeft, overspoelt met valse hoop, vrouwen laat dromen. Dromen die nooit uit zullen komen. Dat is nooit zijn plan geweest. Met zijn pokerface speelt hij het spel genadeloos, onstuimig en gedreven. Hij wil bezitten wat hij begeert. Hij wil vooral winnen.
`Mannen hoeven nooit te wachten, ´ antwoord ik.
En niemand die het een donder kan schelen wat een man doet of laat. Wat voor hem telt, is dat hij heeft gescoord, dat het hem is gelukt. Hij kan zichzelf weer op zijn borst kloppen. Zijn magneet functioneert prima.
Een man bedrijft de liefde met een vrouw om daarna slechts één van zijn veroveringen te zijn. Een kast vol trotse herinneringen aan wilde, sensuele nachten. Veroverde blinkende trofeeën. Afgevinkt.
Frappant dat de mannen die dit tegen een vrouw zeggen ook meestal de mannen zijn die er alles aan doen om een vrouw tot seks te verleiden. Gewaarschuwd door het gevaar zelve. De leeuw die brult, pas op, ik eet je op. Ren, nu je nog kunt! Je maakt geen schijn van kans om aan mij te ontsnappen. Hoe harder je rent, des te gemotiveerder ik ben.
Ze vuren de meest bekoorlijke beloftes op je af en beginnen over een toekomst waarin ze jou plaatsen.
-Zullen we samen- of -wil jij met mij- opmerkingen worden als zoete broodjes verkocht en met je hoofd in de wolken, geef je je moeiteloos aan hem over.

Ik wilde hem aanraken, ik wilde hem kussen, ondanks zijn schokkende openbaring wilde ik hem tegen mij aan voelen en hij wilde hetzelfde als ik. Hoe dichter we bij mijn huis kwamen, des de langzamer onze tred.
Toen we het park naderden, zette ik in één beweging mijn fiets tegen het enige lage muurtje dat zich om het park bevindt.
Veel hoefde ik niet te zeggen, hij volgde me gedwee terwijl ik hem meevoerde over het donkere pad, onder de schaduw van de esdoorn die onverschrokken als een enorme wachter in het park staat.

Voor de boom bestaat er geen tijd. Geruisloos doch turbulent gaat alles aan hem voorbij. Zo nu en dan valt er een tak naar beneden die een storm niet heeft overleefd of door de ondraaglijke hitte van de zomer is verdord. Oorlog en armoede heeft hij overleefd en mettertijd is hij alleen nog mooier en grotesker geworden.
De boom zorgt met zijn weids uitgestrekte takken voor een imposant schouwspel in de nacht. Diepe lijnen zijn in zijn stam gekerfd, als rimpels van ouderdom door een onophoudelijke stroom van regen als tranen, die vanuit de top naar beneden zijn gestroomd, de aarde voedend.
Het maanlicht streelde het oppervlak van de vijver, die zich midden in het park bevindt, en de weerkaatsing van het maanlicht op het kalme water zorgde voor een glinsterend, kronkelend pad waarop in mijn verbeelding elfjes onbezonnen dansten. Ik hoorde hen giechelen en plagend zeggen. `Ja, doe maar, wij weten van niets, ja, doe maar. ´

Ongemerkt keek ik om me heen en inspecteerde de omgeving of er zwervers op de bankjes lagen te slapen en of we niet stiekem werden begluurd door een of andere onverlaat.
De dans die we eerder hadden gemaakt, was slechts een begin van een sensueel en erotisch avontuur. Vanaf het moment dat hij me aanraakte, zonk ik weg in een hemelse roes en gaf me er helemaal aan over. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen